Site icon FC Bayern Romania

Hoeness: “Supercupa Germaniei s-ar putea juca în Asia”

Oficialul lui Bayern München consideră că disputarea peste mări și țări a confruntării anuale între campioana Bundesligii și câștigătoarea Cupei ar crește popularitatea fotbalului german

Uli Hoeness, președintele clubului german Bayern München, este de părere că Asia ar fi o gazdă excelentă pentru Supercupa Germaniei (DFL Super Cup), iar acest lucru ar fi în beneficiul Bundesligii.

Competiția dintre campioana în exercițiu a primei divizii a Germaniei și câștigătoarea Cupei (DFB-Pokal) se ține cu puțin înainte de începutul sezonului următor. Și, potrivit spuselor lui Hoeness, desfășurarea acestui meci în Orientul Îndepărtat ar fi excelentă, din punct de vedere comercial, pentru nemți.

“Mi-ar putea imagina o Supercupă în Asia. Ar aduce multă publicitate benefică și sub nicio formă nu aș respinge o astfel de idee” , a declarat Uli Hoeness pentru Sport Bild.

Prima Supercupă oficială s-a jucat în 1987, dar competiția a fost abandonată după 1996. S-a întors însă din 2010 și are toate șansele ca în anii care vin să ajungă o prezență regulată în calendarul fotbalului german.

sursa: tv.eurosport.ro

Exit mobile version