29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Luca Toni: “Aș juca la Bayern München pe gratis”

Atacantul italian nu a jucat nici măcar un meci pentru Juventus în acest sezon și se află pe punctul de a se transfera în Statele Unite, însă visul său ar fi să revină pe Allianz Arena

Luca Toni, vârful în vârstă de 34 de ani al lui Juventus, a dezvăluit că ar fi dispus să joace și benevol pentru Bayern München. Italianul nu a bifat nicio prezență pe teren pentru Bianconeri în 2011-12 și s-a vorbit că ar pleca de la formația din Torino în actuala fereastră de transfer.

Gruparea canadiană Montreal Impact, participantă în liga nord-americană MLS, este dornică să obțină semnătura sa, însă Toni a recunoscut, fie și în glumă, că i-ar surâde ideea să se întoarcă pe Allianz Arena.

“Pentru Bayern aș juca pe gratis” , a declarat Luca Toni pentru Bild. Ex-internaționalul Squadrei Azzurra se află momentan în München, în vizită la vechi prieteni și a declarat că încă păstrează o bună relație cu președintele consiliului de administrație al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

Toni a afirmat chiar că se gândește să-și boteze copilul încă nenăscut cu numele fostului vârf al selecționatei vest-germane: “Voi fi tată în luna iunie. Marta [partenera sa de viață – n.r.] și cu mine abia așteptăm să avem un fiu. În acest moment, discutăm despre nume, dar opțiunile noastre se schimbă în fiecare săptămână. Poate îl vom boteza Kalle!”.

Luca Toni a marcat 38 de goluri în Bundesliga în cele 60 de meciuri jucate de italian în tricoul lui Bayern, de-a lungul celor trei ani petrecuți la formația din München, între 2007 și 2010. De atunci s-a perindat pe la Roma, Genoa, iar din ianuarie 2011 este jucătorul lui Juventus. Ca internațional, italianul a câștigat Cupa Mondială 2006, jucând inclusiv finala contra Franței.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux