Jupp Heynckes vrea sa-l ia pe Breno in Qatar in ianuarie

Antrenorul lui Bayern Munchen, Jupp Heynckes, s-a declarat încrezător în posibilitatea de a-l lua în stagiul de antrenament din Qatar (2-9 ianuarie) pe brazilianul Breno, care are interdicţie de a călători din cauza unei anchete care îl vizează.

“Lucrurile par că sunt pe calea cea bună. Ar fi important din punct de vedere psihologic pentru băiat”, a declarat Heinckes.

Breno, un fundaş de 22 de ani, face obiectul unei anchete fiind bănuit că ar fi provocat intenţionat un incendiu care i-a distrus casa la sfârşitul lunii septembrie. Închis provizoriu pe 24 septembrie, el a fost eliberat pe cauţiune şi se află sub control judiciar strict din 6 octombrie.

Procurorul a confirmat joi că o cerere de părăsirea teritoriului a fost depusă, însă ea a fost respinsă de acuzare. Decizia depinde acum de judecătorul însărcinat cu acest caz.

Heynckes a exclus ideea unei fugi a jucătorului său: “Nu-l vom lăsa în Qatar sau la New Delhi”, unde Bayern va disputa un meci amical pe 10 ianuarie împotriva Indiei, înainte de a reveni la Munchen pentru a pregăti reluarea sezonului.

 

Distribuie pe:

2 thoughts on “Jupp Heynckes vrea sa-l ia pe Breno in Qatar in ianuarie”

  1. Nu stiu daca e chiar cel mai prost transfer dar, cu siguranta, este unul nereusit. In 5 ani a aratat ca nu va deveni niciodata un mare fundas. Sau mai pe scurt: lipsa de valoare si de caracter.

Leave a Reply Cancel reply