19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes, multumit de noul Bayern

Antrenorul bavarezilor stie că echipa sa a arătat ca o campioană în turul acestei stagiuni.

Bayern München a trecut prin momente dificile în sezonul precedent, atunci când a reusit să îsi capete un loc la masa bogatilor din Liga Campionilor în ultimele etape din Bundesliga. Lucrurile s-au schimbat din momentul în care au apărut achizitiile verii, care au avut misiunea de a betona defensiva, un punct slab al ultimilor ani. Transferurile lui Manuel Neuer, Rafinha si Jerome Boateng au făcut ca actualul lider al Bundesligii să nu încaseze decât zece goluri în cele 16 jocuri disputate. Tot Bayern îl dă si pe golgeterul întrecerii, Mario Gomez marcând 15 din cele 40 de goluri ale bavarezilor.

Ținând cont că a câstigat la pas si Grupa A din Champions League, una din care au mai făcut parte Napoli, Manchester City si Villarreal, Jupp Heynckes nu are decât motive de bucurie: “Felul în care am evoluat în cea mai mare parte a acestui sezon nu a mai fost văzut în Bundesliga. Rar s-a văzut un asemenea fotbal în această tară. Am arătat un fotbal atractiv”, a declarat tehnicianul în vârstă de 66 de ani pentru Kicker.

Heynckes a mai vorbit si despre importanta prelungirii contractului lui Arjen Robben, unul care expiră în 2013: “Nu există nicio presiune care să ne facă să deschidem acest subiect cu Arjen, dar pentru noi nu există niciun dubiu: va rămâne la noi si după 2013, pentru că avem nevoie de un jucător de calibrul lui”, a încheiat Heynckes.

Bayern München va juca în ultima etapă a turului pe Allianz Arena împotriva trupei lui Podolski, FC Köln. Atacantul va evolua împotriva fostei sale echipe, pentru care a marcat 15 goluri în trei ani. Partida se va desfăsura vineri, începând cu ora 21:30 si va fi transmisă în direct de Eurosport 2.

sursa: tv.eurosport.ro

2 thoughts on “Heynckes, multumit de noul Bayern

  1. Si eu sunt multumit de cum arata Bayern.in momentul de fata echipa bavareza este considerata cam a 3-a forta din europa dupa Barcelona si Real Madrid.Am auzit pe multi zicand ca Bayern este singura echipa care poate pune probleme celor 2 forte din Spania.De multi ani Bayern nu a fost luata asa in serios de oamenii din sport,de obicei echipe din Anglia sau Italia luau fata lui Bayern(probabil datorita popularitatii,nu neaparat valorii).Cred ca turul acesta, Bayern a compensat mai mult ca in anii precedenti lipsa de popularitate(fata de echipe gen man utd,inter,etc) cu jocul foarte consistent practicat de nemti.
    MIA SAN MIA!

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version