Selectionerul în vârstă de 51 de ani nu este îngrijorat de tragerea la sorti a grupelor turneului din Polonia si Ucraina si a declarat că Spania, detinătoarea trofeului, nu este singura candidată la titlu.

Antrenorul german Joachim Löw (51 de ani) nu se arată preocupat de perspectiva de a ajunge împreună cu Spania sau Olanda în grupele turneului final Euro 2012.

“Die Mannschaft” a fost asezată în a doua urnă valorică, laolaltă cu Italia, Anglia si Rusia, tragerea la sorti a configuratiei grupelor urmând să se desfăsoare vineri la Palatul Artelor din Kiev, Ucraina.

Acest fapt înseamnă că Germania riscă să facă pereche încă din faza grupelor cu Spania sau Olanda, care se află în prima urnă valorică, alături de tările gazdă, Polonia si Ucraina. Însă, Löw nu-si face griji în cazul în care va înfrunta în fazele incipiente ale turneului una dintre finalistele Cupei Mondiale din 2010.

“Vom lua tragerea la sorti așa cum va fi. Stim că aproape orice este posibil, deoarece nu suntem capi de serie, si că putem să fim plasati în grupe cu Spania sau Olanda. Mă voi lăsa suprins, iar apoi ne vom pune pe treabă. În echipa noastră, multi jucători sunt la echipe de top sau evoluează în străinătate, asa încât ei pot să se descurce sub presiune” , a declarat Löw.

“Este o abordare gresită dacă vorbim doar despre Germania si Spania. Sunt patru sau cinci alte echipe de clasă mondială, care nutresc sperante la titlu. Iar Campionatul European este mai greu de câstigat decât Cupa Mondială, întrucât micile detalii sunt adese decisive” , a încheiat cel care conduce prima reprezentativă a Germaniei încă din 2006.

Sub comanda lui, Joachim Löw Germania si-a câștigat calificarea la turneul final al Euro 2012 terminând în fruntea grupei sale în preliminarii, cu un scor perfect: 30 de puncte în zece meciuri.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lordi211
lordi211
2 December 2011 12:48

Urna 1

Spania, Polonia, Ucraina, Olanda

Urna 2

Germania, Italia, Anglia, Rusia

Urna 3

Croatia, Grecia, Suedia, Portugalia

Urna 4

Danemarca, Franta, Irlanda, Cehia.
aste sunt urnele la 19 va avea loc tragerea la sorti,si da chiar ca e putin cam subestimata nationala,adica chiar daca nu am luat titluriile anii trecuti am avut rezultate bune..

bavarezu13
bavarezu13
2 December 2011 12:22

Remarc cu mahnire ca domnii de la uefa si fifa nu stiu cine e Germania.Germania e vicecampioana mondiala din 2002,medaliata cu bronz la mondialele din 2006 si 2010,vicecampioana europeana in 2008(nu mai vorbim de istorie de cele 3titluri mondiale din ’54 ’74 ’90 sau de titlurile europene din ’72 ’80 ’96).Vad ca si in clasamentul FIFA Germania ocupa locul 3 asa ca nu inteleg cum au fost create urnele astea pentru EURO2012(de fapt tarile gazda+spania si olanda sunt capi de serie,insa nu mi se pare normal doar pentru ca organizezi competitia sa fii direct calificat si sa mai fi si cap de serie in grupe).Important este ca Germania va defila in grupe,in oricare dintre grupe se va afla(mai putin in grupa spaniei) si ca sa fiu putin arogant pot spune ca in fotbalul mondial de astazi exista 3echipe:Spania,Germania,Restul.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x