Site icon FC Bayern Romania

Robben: “Cea mai grea accidentare”

Mijlocasul în vârstă de 27 de ani are sanse să evolueze în derbiul de sâmbătă cu Borussia Dortmund.

Bayern München va disputa sâmbătă pe Allianz Arena unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, tinând cont că sâmbătă Borussia Dortmund va ajunge în Bavaria. Jupp Heynckes se confruntă deja cu o absentă importantă, cea a lui Bastian Schweinsteiger, mijlocasul care a suferit o fractură de claviculă în partida de Champions League, susțtinută împotriva lui Napoli. Totusi, tehnicianul în vârstă de 66 de ani a primit si vesti bune: Arjen Robben are sanse mari să fie pregătit pentru a evolua împotriva campioanei.

Cu sase săptămâni în urmă, Robben a suferit o operatie, care i-a corectat niste probleme musculare din zona pelviană, care îl chinuiseră de-a lungul ultimului sezon. Revenit la antrenamentele echipei, fostul jucător al lui Real Madrid a vorbit despre cea mai grea perioadă din viata lui: “Am avut parte de multe accidentări, dar nu am mai experimentat asa ceva. Aceasta este cea mai grea accidentare din viata mea. Este imposibil să îti imaginezi cât de greu mi-a fost. Am simtit multă durere si procesul de recuperare a decurs foarte greu”, a recunoscut batavul care a marcat 30 de goluri în 42 de meciuri disputate în tricoul lui Bayern.

Arjen nu a uitat să vorbească si despre derbiul etapei a 13-a, care l-ar putea găsi, alături de Ribery și Gomez, într-un trio letal: “Este evident că astept cu nerăbdare acest meci si întoarcerea mea pe teren. Cu greu îmi stăpânesc emoțiile si timpul până sămbătă trece asa de greu. Totusi, nimeni din club nu îsi dorește să riste ceva în legătură cu revenirea mea”, a încheiat Arjen Robben.

sursa: tv.eurosport.ro

Exit mobile version