Site icon FC Bayern Romania

Data revenirii lui Robben, o necunoscuta

Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern München, nu știe cand va putea conta pe atacantul său olandez si nici măcar când va putea să înceapă să se antreneze alături de restul echipei.

Internationalul olandez Arjen Robben (27 de ani) a fost operat la musculatura părtii posterioare a coapsei în prima parte a lunii octombrie pentru a corecta o veche problemă care i-a limitat aparitiile în Bundesliga la numai patru meciuri în acest sezon.

Interventia chirurgicală l-a fortat pe Robben să stea pe tusă la ultimele două meciuri ale Olandei în preliminariile Campionatului European din 2012, iar antrenorul lui Bayern, Jupp Heynckes, a recunoscut că nu stie cât timp va mai trece până când jucătorul va fi din nou apt de joc la natională sau la echipa de club.

“Lucrurile merg relativ bine pentru el. A început reabilitarea fizică, iar musculatura începe să se refacă. Suntem încrezători, dar nu pot să precizez când se va antrena din nou cu echipa” , a declarat Heynckes.

Arjen Robben a marcat de două ori în cele patru meciuri jucate în editia 2011-12 a Bundesligii, în poarta lui Hamburg, respectiv Leverkusen. De mentionat si un gol în competitiile europene, cu FC Zürich, în turul preliminar al Ligii Campionilor.

sursa: tv.eurosport.ro

Exit mobile version