19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Gomez: “Avem sanse mari la titlu”

Atacantul bavarezilor este constient că forma pe care o arată echipa în acest debut de sezon se poate concretiza în trofee.

Bayern München a reusit un nou succes lejer în etapa a noua din Bundesliga (4-0 cu Hertha) si, după un sfert de stagiune, este lider detasat în Germania. Nici în Liga Campionilor nu se miscă rău Lahm si compania, având două victorii în primele două runde. Notabil este si faptul că Manuel Neuer nu a mai fost învins din prima etapă, atunci când de Gladbach i-a administrat echipei lui Jupp Heynckes singura înfrângere a sezonului.

Sâmbătă, Bayern o conducea pe Hertha cu 3-0 încă din minutul 13, dar Mario Gomez a explicat că era normală o calmare a jocului de către coechipierii săi, tinând cont că urmează si meciul cu Napoli: “Am jucat foarte bine. Dacă vom continua asa, ne vom impune în campionat. Voi fi foarte mulțumit dacă îmi voi aduce aportul la acest succes. Nu am renuntat chiar după ce marcasem trei goluri în primul sfert de oră. Este normal să mai calmezi lucrurile în această situatie si să ataci când ai ocazia. Ne-am antrenat numai o dată după pauza internatională, dar asta nu este o problemă pentru noi. Suntem obisnuiti să jucăm la trei zile, în Liga Campionilor sau pentru echipaa natională, tinând cont pentru Mannschaft evoluează opt dintre noi”, a declarat atacantul lui Bayern.

Zece goluri a înscris Mario Gomez în primele nouă etape si ocupă locul întâi în topul golgeterilior din Bundesliga, ierarhie pe care a dominat-o si în 2010-11, atunci când a marcat de 28 de ori.

sursa: tv.eurosport.ro

8 thoughts on “Gomez: “Avem sanse mari la titlu”

  1. Un egal care nu ne multumeste ca rezultat,insa ca joc Bayern a fost superioara lui Napoli,mult mai multe ocazii au avut baietii de la Bayern,insa norocul italian si-a spua inca o data cuvantul.Un rol important l-a avut si executia lamentabila a penalty-ului pe care Gomez l-a irosit cu nonsalanta,lucru anuntat si de executiile la fel de proaste din Bundesliga,in care Gomez a transformat loviturile de la 11m cu foarte mult noroc dupa executii de asemenea foarte slabe.

  2. Din punct de vedere strict al jocului prestat Bayern nu are cum sa rateze titlul anul acesta,i-am urmarit pe Dortmund in meciul de la Bremen si pot spune ca au avut o bafta porceasca,Werder ratand in prima repriza cat pentru 2 meciuri,iar Borussia M si Schalke 04 nu pot fi considerati sub nici o forma adversari de calibru ,chiar daca de la Gladbach mi-a placut si anul trecut si anul acesta Marco Reus!
    Bayern singurul meci in care a schiopatat a fost cel cu Hoffe ,insa atunci parca a fost o prestatie mai slaba planificata si pe undeva normala caci jucatorii lui Bayern sunt tot oameni ,nu roboti!

  3. – Ribery este singurul din meciul Bayern – Hertha care a primit nota 1 (clasa mondiala) de la KICKER si, in acest moment, cu o medie de 2.28 este pe primul loc in clasamentul jucatorilor din Bundesliga! Ribery are 4 goluri si 8 assisturi pana acum.
    – Azi se joaca super-meciul cu Napoli, echipa considerata de Heynckes cea mai puternica din Italia. Pentru Diego Armando Contento (numele i-a fost dat de parinti pe cand MARADONA facea furori cu Napoli in Europa) este un meci de vis. El se trage din parinti napoletani si visul lui este sa joace candva la Napoli…

    AUF DIE ROTEN!

  4. Pana la urma jocul bun al lui Gomez este o reactie logica a jocului foarte bun al intregii echipe cu mentuini speciale pentru Ribery si Schweini ,ce au un joc subtantial imbunatatit fata de sezonul trecut,iar daca in privinta lui lui Schweini este oarecum in grafic ca in sezohanele care se termina cu turneul final sa joace foarte bine.2006,2008,2010 fiind anii in care Bastian a jucat la superlativ,la Ribery este clar ca meritul este al lui Heynkes,care i-a redat placerea de a juca fotbal!

  5. Conform BILD, Mario Gomez are 10 goluri (in 8 etape) din 29 de sanse. Asta inseamna o cota de 34.48% , cu un gol la 61.1 minute, cele mai bune cifre din Germania! De cand a venit Heynckes, Gomez este mult mai estetic si chiar arata, in anumite momente, tehnica impecabila! Sefii lui Bayern, si nu numai, il considera o masina de goluri (“tor-machine”)!

  6. Este un varf cu calitati evidente,fizic sta exceptional ,insa are si sansa enorma a unei echipe senzationale atat la club cat si la nationala,iar acest avantaj se observa prin numarul foarte mare de oportunitati care i se ofera in timpul celor 90 minute!

  7. Mi se pare un baiat foarte cumsecade acest Gomez, nu numai prin acest interviu ci si prin faptul ca niciodata nu lam vazut sa iasa in evidenta printr-un comportament neadecvat cum are ronaldo sau altii.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version