19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Rummenigge: olandezul n-a înteles nimic

Oficialul lui Bayern Munchen s-a declarat surprins de criticile selecționerului Van Marwijk în cazul operației lui Arjen Robben.

Relatiile dintre echipa bavareză si nationala Olandei riscă să se răcească si mai tare după ce Bert van Marwijk a declarat că s-a săturat de problemele pe care i le face Bayern în privinta lui Arjen Robben. Starul olandez fusese convocat pentru meciurile cu Moldova și Suedia, din preliminariile CE, dar a fost trimis acasă de selectioner si operat de hernie, desi initial se credea că fotbalistul va suferi o interventie chirurgicală din cauza inflamării pelvisului.

”Robben mi-a spus că simte dureri si că asa a jucat în tricoul lui Bayern. Pentru noi e un lucru normal ca fotbaliștii care pretind că sunt accidentați să efectueze un control înainte de a intra la antrenamente. Doctorul nostru nu a fost mirat când i-a descoperit hernia” , spunea fostul tehnician al lui Feyenoord, declarându-se consternat că bavarezii dau vina pe el pentru că a vrut să-l aibă la lot pe Arjen. Van Marwijk a adăugat că este atât de enervat de cei de la clubul de pe Allianz-Arena, încât nu mai vrea să audă de amicalul Bayern – Olanda, programat în primăvară la Munchen.

În replică, vicepresedintele liderului din Bundesliga, Karl-Heinz Rummenigge, a numit iesirea nervoasă a selectionerului drept o neîntelegere. ”Nu numai că nu am criticat pe nimeni de la federatia olandeză, dar suntem recunoscători că Robben a fost lăsat să se opereze si are sansa să se recupereze cât mai repede posibil. Bert van Marwijk cred că nu a înteles nimic sau punctul nostru de vedere s-a pierdut undeva pe drum”, a arătat fostul international german.

Nu este prima dată când cele două părti sunt în conflict. Anul trecut, Bayern i-a acuzat pe olandezi că l-au fortat pe Robben la Cupa Mondială, vedeta lipsind o perioadă din echipa germană, într-un sezon în care team-ul din Munchen nu a contat în lupta la titlu. Stingerea oficială a conflictului ar trebui să se producă la amicalul din 22 mai.

sursa: tv.eurosport.ro

4 thoughts on “Rummenigge: olandezul n-a înteles nimic

  1. Bayern nu are cum sa-l forteze pe Arjen pentru ca clubul il plateste. Federatia Olandeza de Fotbal l-a fortat…
    Din cate am inteles incasarile s-ar ridica la circa 3 mil. euro, suma deloc de neglijat. Asa ca trucul olandezilor e explicabil. Oricum, urat din partea lor…Din aceste clinciuri toata lumea are de pierdut.

  2. Olandezii astia nu stiu unde vor sa ajunga,Robben a fost suprasolicitat la mondiale,si a avut parte de multe accidentari sezonul trecut,nu cred ca ii prinde bine si “lupta”asta dintre Bayern si nationala Olandei….

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version