29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben ratează startul sezonului

robben

Olandezul nu va fi folosit de antrenorul Heynckes în meciul pe care Bayern îl dispută azi în Cupa Germaniei cu Braunschweig

Arjen Robben nu a fost inclus în lot pentru prima partidă oficială pe care Bayern Munchen o va disputa în noua stagiune, confruntarea cu Eintracht Braunschweig din primul tur al Cupei Germaniei, meci programat luni seara pe terenul echipei din 2.Bundesliga. Olandezul a suferit o accidentare la gleznă în timpul amicalului cu AC Milan de săptămâna trecută, meci câstigat la penalty-uri de bavarezi, iar Jupp Heynckes a decis să nu riste folosirea sa, deși jucătorul a revenit la antrenamente.

”Sunt genul de antrenor care aruncă în luptă numai fotbaliști apți din punct de vedere fizic și sănătoși” , a explicat tehnicianul lui Bayern. Initial s-a crezut că problema lui Arjen Robben este mai serioasă, dar doctorul lui Bayern, Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, a constatat rapid că nu-i nimic grav. ”Este frustrant că am patit-o, dar putea fi mult mai rău. Pot spune că am avut noroc”, a recunoscut fostul jucător al lui Real Madrid.

Echipa din Munchen nu va putea conta nici pe internationalii francezi Franck Ribery si Breno, de asemenea accidentati, însă Robben ar putea reveni în echipă duminica viitoare la partida cu Borussia Monchengladbach de pe Allianz-Arena, din prima etapă a Bundesligii.

sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux