19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Eintracht Braunschweig 0 – 3 FC Bayern

FC Bayern s-a calificat in turul 2 al Cupei Germaniei dupa victoria clara din deplasarea de la Eintracht Braunschweig, echipa nou-promovata in 2. Bundesliga. Vedetele de la Bayern au jucat exact atat cat le-a trebuit. Meciul a semanat cu unul de vacanta, dar calificarea e cea care conteaza. Victoria a fost si un cadou frumos pentru Bastian Schweinsteiger, care a implinit chiar in ziua meciului 27 de ani.

Concluzii dupa meciul cu Braunschweig: Manuel Neuer a fost din nou cel mai huiduit jucator de la Bayern. Thomas Muller nu are ce cauta in banda dreapta. N-a reusit nicio centrare buna, iar ambele penalty-uri, scoase cu multa inteligenta, au venit in urma unor patrunderi centrale. Mario Gomez ramane acelasi varf lenes, care nu contribuie la faze, dar da goluri. Luiz Gustavo pare ca nu s-a integrat deloc la Bayern, desi are deja 6 luni de cand a venit la Munchen (pe bani foarte multi). Jerome Boateng e elementul care lipsea din aparare – foarte sigur pe el. Pustii Toni Kroos, si mai ales David Alaba, au impresionat in aceasta vara. Speram s-o tina tot asa. Cat despre Jupp Heynckes, as fi preferat sa-l vad la lucru  pe Usami, decat doua schimbari total inutile din finalul meciului – Pranjic si Daniel van Buyten (care a jucat fix 20 de secunde si n-a atins mingea).

Bayern e in turul 2 al DFB Pokal si isi va afla viitorul adversar in urma tragerii la sorti de sambata. Acesta se va alege de aici:

Rot-Weiss Essen, RB Leipzig, FC Erzgebirge Aue, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, TSV 1860 München, 1. FC Kaiserslautern, Eintracht Frankfurt, 1. FC Heidenheim, Dynamo Dresden, Eintracht Trier, 1. FC Nürnberg, SC Paderborn, MSV Duisburg, Hamburger SV, Holstein Kiel, Borussia Dortmund, FSV Frankfurt, VfL Bochum, FC Augsburg, FC Ingolstadt, SpVgg Unterhaching, Karlsruher SC, SpVgg Greuther Fürth, Hannover 96, Hertha BSC Berlin, 1899 Hoffenheim, Schalke 04, Fortuna Düsseldorf, FSV Mainz 05 si 1. FC Köln.

Aveti veo preferinta?

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux