7 thoughts on “Echipament 2011-2012”

 1. @Serban, eu am incercat sa comand niste tricouri si un sort de pe shirtcenter si pot sa spun ca sunt total neseriosi! O singura data mi-au raspuns pe mail zicandu-mi ca au o problema cu stocurile si sa refac comanda dupa care nu mi-au mai raspuns la mail. Si am asteptat 3 luni! Mai mult decat am asteptat pentru o masina noua adusa la comanda din Germania!

 2. Nu-mi place nici tricoul pe care-l vor purta cand vor juca acasa, nici cel de CL nu e senzational. Cel mai reusit mi se pare tricoul pe care jucatorii il vor purta in meciurile din deplasare. Personal, imi place echipamentul in doua piese de culori diferite. Eu mi-am comandat tricoul lui Schweini de pe site-ul oficial.

 3. ECHIPA CARE VA JUCA ĂN ACESTE TRICOURI ESTE (JUCĂTORII):

  Manuel Neuer,
  Breno,
  Daniel Van Buyten,
  Franck Ribéry,
  Nils Petersen,
  Arjen Robben,
  Ivica Olić,
  Rafinha,
  Takashi Usami,
  Jérôme Boateng,
  Philipp Lahm,
  Hans-Jörg Butt,
  Danijel Pranjić,
  Maximilian Riedmüller,
  Thomas Müller,
  Diego Contento,
  David Alaba,
  Holger Badstuber,
  Luiz Gustavo,
  Bastian Schweinsteiger,
  Rouven Sattelmaier,
  Mario Gómez,
  Toni Kroos,
  Anatoliy Tymoshchuk

 4. Cele 3 echipamente sunt destul de reusite. Daca vreti sa achizitionati unul dintre cele 3 echipamente va sfatuiesc sa accesati site-ul shirtcenter.tk. Momentan doar echipamentul de acasa este valabil. Dar probabil ca si celelalte 2 vor putea fi achizitionate. Va dau acest sfat deoarece eu am cumparat tricoul oficial de anul trecut. Este mai ieftin decat cele de pe site-ul oficial sau din magazine, iar cele din magazine sunt doar replici. Pentru mai multe detalii accesati site-ul.

Leave a Reply