21 January 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Tymoshchuk aproape sigur in echipa de baza

Desi pregatirea pentru noul sezon a inceput doar de doua saptamani si astfel este destul de greu sa ne pronuntam in ceea ce priveste primul 11 pe care il va alinia Jupp Heynckes, se pare ca mijlocasul ucrainean Anatoliy Tymoshchuk are sanse foarte bune de a fi in echipa de baza in urma declaratiilor antrenorului cum ca “Tymoshchuk va evolua mai des in prima echipa decat a facut-o pana acum la Bayern”.

Se pare ca doi ani a avut de asteptat Tymo pentru a putea evolua constant pentru cea mai cunoscuta echipa din Germania. Cu toate acestea, mijlocasul deja in varsta de 32 de ani, a spus ca ramane cu picioarele pe pamant si mai are de muncit pana sa isi castige locul in echipa de start.

Anatoliy a jucat des sezonul trecut ca si mijlocas central, insa acesta a invatat meserie ca si mijlocas defensiv. Inca nu este sigur unde va juca in noul sezon, iar Heynckes a declarat ca ambele pozitii au fost luate in considerare. Insa antrenorul a precizat pe final “Este un tip foarte serios, un caracter puternic si este predestinat pozitiei de mijlocas defensiv”.

 Contractul lui Tymo expira la finele acestui sezon, insa acesta deja si-a facut cunoscuta decizia pentru viitor: “Vreau sa raman la Bayern. Este unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, iar eu si familia mea ne simtim foarte bine in Bavaria”.

 Cele doua mini-turnee care vor avea loc inainte de debutul sezonului, Liga Total! Cup si Audi Cup, ne vor oferi o imagine mai clara asupra echipei si sistemului cu care Bayern va aborda noua editie de campionat si asaltul pentru o finala Champions League pe propriul stadion. “Iar pana acum totul merge conform planului” este declaratia lui Tyom despre pregatirile din acesta perioada.

 Personal, consider ca  Tymo nu este un jucator de super clasa, insa ofera siguranta in aparare, in momentele in care joaca ce stie el sa joace, iar in atac joaca simplu si eficient. Sa asteptam cele doua turnee sa ne lamurim asupra a ceea ce vor juca bavarezii in noul sezon.

0 0 vot
Article Rating
13 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x