20 January 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Echipa a reinceput antrenamentele

Dupa o bine meritata zi de pauza dupa cantonamentul de la Trentino, echipa si-a reluat antrenamentele astazi in Munchen. Aproximativ 500 de suporteri au venit pe Säbener Strasse sa ii vada la lucru pe Ribery si compania. Antrenorul Jupp Heynckes a avut la dispozitia aproape toata echipa, cu exceptia brazilianului Breno, inca in refacere dupa lunga accidentare, insa cu Bastian Schweinsteiger disponibil dupa cele doua zile de pauza datorate unei usoare accidentari la glezna.

Cu trei saptamani ramase pana la primul meci oficial al noului sezon, partida de cupa im deplasarea de la Eintracht Braunschweig, Heynckes nu le ofera deloc momente de relaxare jucatorilor, urmand ca toata saptamana sa ii supuna la antrenamente dificile. Astazi insa a fost o zi de usoara adaptare dupa saptamana din nordul Italiei, accentul punandu-se pe jocul de pase si exercitiile de streching.

Predominant astazi a fost meciul intre jucatori, in care s-au format doua echipe de 9 jucatori, iar in afara de jucatorii obisnuiti, Heynckes a introdus in joc si cele doua rezerve pastrate in prima echipa, Cüneyt Köz si Bastian Müller.

Pentru a incuraja cat mai mult jocul de pase, fiecare echipa avea voie sa suteze la poarta doar dupa 10 pase consecutive  si un lucru pozitiv este faptul ca toti jucatorii s-au implicat puternic in acest meci. Sesiunea de antrenament a durat putin peste 90 de minute.

Vor mai avea loc doua zile de antrenamente in Munchen, dupa care joi, de la ora 19:00 ora Romaniei, echipa va sustine un meci amical in depalsarea de la Carl Zeiss Jena.

0 0 vot
Article Rating
8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x