8 March 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Cantonament fara accidentari

Astazi s-a terminat perioada de o saptamana de cantonament in Trentino, nordul Italiei. Antrenorul principal Jupp Heynckes s-a declarat foarte impresionat de munca celor trei specialisti in fitness, Thomas Wilhelmi, Andreas Kornmayer si Marcelo Martins pe durata acestui cantonament, cei trei implicandu-se foarte mult in antrenamentele echipei.

Desi aceasta saptamana a fost una grea pentru echipa, datorita faptului ca au venit dupa vacanta si au fost pusi la munca serioasa, niciun jucator nu a avut probleme fizice iar accidentarile nu au aparut.

Singura problema a avut-o Bastian Schweinsteiger, care a calcat gresit si si-a intors glezna la ultimul antrenament de sambata dimineata. Acesta a fost odihnit in meciul impotriva celor de la Qatar, dar se asteapta ca Bastian sa reia antrenamentele normale cand se va intoarce echipa in Munchen.

De luni va incepe pregatirile cu program normal si Breno, care era programat sa le inceapa inca de la Trentino insa a acuzat usoare dureri la genunchi astfel incat a umat un program individual de pregatire. Jupp Heynckes a declarat ca a vorbit cu Breno si i-a transmis ca are o noua sansa de a dovedi ce poate si a observat ca munceste din greu si ca este foarte motivat.

Echipa se intoarce astazi la Munchen, urmand sa reia programul de pregatire de maine, iar urmatoarea actiune oficiala va fi meciul din 14 iulie impotriva celor de la Carl Zeiss Jena, intr-o partida care are si scop caritabil.

0 0 vot
Article Rating
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x