27 February 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Karl-Heinz Rummenigge in discutii cu Chelsea pentru Alex

Karl-Heinz Rummenigge a decis sa renunte la orice negociere cu Manchester City pentru Boateng datorita pretentiilor financiare absurde ale englezilor. Tot raul spre bine intrucat urmatoarea tinta vizata de presedinte este fundasul de la Chelsea, brazilianul Alex. Desi nu este de acelasi profil ca si Boateng, Alex s-a dovedit de-a lungul sezoanelor petrecute in Londra un fundas extrem de puternic si sigur pe el, cu un joc aerian excelent si care ar putea oferi stabilitate in defensiva deseori nesigura a bavarezilor.

Suma vehiculata pe care englezii au cerut-o lui Bayern este in jurul a 10 milioane de euro. Nu este o suma foarte mica, mai ales ca Alex are deja 29 de ani.

O alta varianta era sa il aduca din nou pe Lucio, dar problema este ca fostul fundas de la Bayern doreste sa isi prelungeasca contractul pe San Siro pentru inca doua sezoane.

Ramane de vazut daca pretentiile celor de la Manchester City vor scadea, intrucat Bayern este clar ca nu vor accepta suma de 20 de milioane de euro, maxim 15 fiind ceea ce ofera ei.

0 0 vot
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x