28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a renuntat la Boateng

Karl-Heinz Rummenigge a anuntat că bavarezii nu vor plati suma ridicola ceruta de catre Manchester City pentru Jerome Boateng. El a adăugat că Arturo Vidal va veni gratis la Bayern in 2012.

khr

“Trebuie să privim lucrurile cu luciditate. Jucatorul este sub contract cu Manchester City, iar decizia finala se află la ei”, a spus pentru Spox. “Ei au cerut un pret iar noi nu suntem dispuşi să o plătim.”

Bayern a oferit iniţial de 9 milioane € pentru apărător, în timp ce City a cerut 20 de milioane €. Bavarezii au crescut oferta la 12 milioane €, iar la începutul acestei săptămâni se zvonea ca ar putea ajunge la un acord  pentru suma de 15 milioane €, dar se pare că si aceasta oferta a fost refuzata de “cetateni”.

Rummenigge a criticat gruparea engleza pentru refuzul lor de a-l vinde pe Boateng, în ciuda surplusului de fundasi şi de dorinţa jucătorului de a se muta la Munchen.

“In acest moment ei folosesc o tactica pe care n-am mai văzut-o: nu raspund, chiar dacă noi am încercat să îi contactam. Chiar si asa, ei au transferat în ultimele zile 2 jucatori care pot juca pe postul lui Boateng.”

Rummenigge a adaugat ca “cetatenii” vor avea mari probleme din sezonul care sta sa inceapa pentru ca UEFA va fi aplica Fair Playul Finacniar.

“Cred că ei au 48 de jucatori sub contract, dar în conformitate cu Fair Play financiar pot avea doar 25 de jucatori. In funcţie de foaia lor de bilanţ au anuntat ca sunt peminus 143 milioane €. Poate că ei au un truc în mânecă, dar dupa cum e situatia actuala, ei risca sa nu le fie permis să joace în Champions League.”

Zvonurile din ultimele zile anunta ca Alex de la Chelsea şi Gabriel Milito de la Barcelona sunt printre alternativele lui Bayern, dar Rummenigge inca lasa uşa deschisă pentru Boateng.

În cele din urmă, Rummenigge făcut aluzie la refuzul lui Bayer Leverkusen de a-l vinde la în această vară la Bayern pe Arturo Vidal.

Când a fost întrebat cât timp Bayern va trebui să aştepte ca sa-l transfere pe chilian, el a răspuns: “Pana in anul 2012.”

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux