19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern s-a inteles cu Schalke pentru transferul lui Neuer

Conform Bild, Bayern Munchen a ajuns la un acord cu Schalke pentru transferul portarului Manuel Neuer pe Allianz Arena.

Giganţii bavarezi vor plăti un avans de 18 milioane euro pentru jucatorul de 25 de ani, urmand sa mai ofere pe viitor inca 7 milioane euro in functie de performanta.

Dupa trei ore de negocieri între cele două cluburi, Schalke a acceptat oferta bavarezilor. Neuer va semna un contract pe patru ani urmand a primi 6 milioane euro pe sezon. In total, suma platita pe salariul lui Neuer pe cei 4 ani cat si pentru transferul sau, ar putea ajunge la 50 milioane de euro.

15 thoughts on “Bayern s-a inteles cu Schalke pentru transferul lui Neuer

  1. Sper sa fie un moment la fel de important ca in 1994 anul venirii la Munchen a legendarului Oliver Kahn si sa inceapa un capitol cel putin la fel de bogat in performante.Venirea lui Manuel Neuer poate fi inceputul recladirii unei mari echipe pentru o perioada mai lunga de timp.

  2. MIA SAN MIA=Wir sind Wir, in bavareza si reprezinta principiul de baza al echipei. Mai sunt 15 principii, si un adevarat suporter al echipei ar trebui sa stie de ele.

  3. @DevilMayCry, e in dialectul bavarez? Cum e “koan” in loc de “keine”? Pe mine asta ma interesa, in ce limba sau in ce dialect este expresia MIA SAN MIA.

  4. @fcdm3: Inseamna “suntem cine suntem” si e o expresie de superioritate a Bavariei fata de restul Germaniei. Bavaria e cea mai bogata regiune din Germania. Cum Barcelona are “mes que un club” asa si Bayern are “mia san mia”.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version