18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen e interesata de Marco Reus

Jucatorul german a fost urmarit in ultimele meciuri de catre reprezentanti ai clubului bavarez.

reus

Bayern Munchen e interesata de achizitionarea unei alternative pentur extremele Arjen Robben şi Franck Ribery, în vara. In ultimele saptamani, bavarezii au fost legate cu duoul celor de la Lille, Eden Hazard şi Gervinho, precum şi Ivo Ilicevic de Kaiserslautern. Joi, un zvon nou aparut anunta ca Bayern e interesata de starul Borussiei Monchengladbach, Marco Reus.

Potrivit unui raport din Kicker, reprezentantii clubului bavarez au vizionat meciuri ale lui Reus, în mai multe rânduri,  jucatorul a lăsat o impresie pozitiva. În cazul în care Monchengladbach va retrograda, este aproape sigur ca Reus va pleca la alta echipa.

Bayern nu sunt singurul club care si-a exprimat interesul pentru Reus, care este capabil de a juca oriunde în spatele unui atacant. Dortmund s-a declarat interesata de a-l readuce pe Reus, dar suma pretinsa de Gladbach, 8.5 milioane euro, este un impediment pentru Dortmund, ceea ce înseamnă că Bayern ar fi cea mai probabila destinaţie.

Contractul lui Reus cu Gladbach va expira în 2015. In acest sezon, tanarul jucator a marcat 8 goluri si a dat 8 pase de gol in 27 de meciuri.

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux