15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lahm: “Sunt gata sa ma intorc pe flancul stang”

Fundasul lui Bayern, Pilipp Lahm este gata ca din viitorul sezon sa joace din nou pe pozitia de fundas stinga.

Din vara anului 2009 capitanul bavarez joaca pe pozitia de fundas dreapta dar acum se pare ca va ocupa din nou pozitia pe care a jucat pina la venirea lui van Gaal.

“Trebuie sa discut cu antrenorul ce va fi mai bine pentru echipa, prezenta mea in dreapta sau in stinga”, a spus Lahm

In acelasi timp Lahm a declarat ca doreste ca sa joace si la club si la echipa nationala pe aceeasi pozitie. De aceea, inainte de a lua o decizie, viitorul antrenor al bavarezilor, Jupp Heynckes, va trebuie sa se consulte cu colegul sau de la nationala Germaniei, Joachim Low.

Articol scris de: FanBayern

 

9 thoughts on “Lahm: “Sunt gata sa ma intorc pe flancul stang”

  1. Lucrurile reintra pe fagasul lor normal. In ce ma priveste, il vreau pe Lahm inapoi, pe pozitia lui de baza. E mult mai incisiv pe flancul stang si isi va face simtita prezenta decisiv in faza de atac.

  2. Ma voi stradui sa scriu in fiecare zi! Cat priveste diferenta dintre Bayer si alte echipe din bundesliga aici totul e clar nu numai la capitolul fani)) Bayer este cu 2 capuri mai sus dekit toate celelalte!

  3. O alta stire desper Bayern ar putea fi faptul ca are 1.139.000 de fani pe FACEBOOK, acest lucru aratand cat este de iubita in lume. Pe locul doi se afla Borussia Dortmund cu doar 320.000. Este vorba de echipele germane dar diferenta dintre Bayern si Dortmund este uriasa!

  4. @FanBayern, faptul ca reusesti sa scrii articole despre Bayern in fiecare zi, ma bucura f. mult! Tine-o tot asa! Si nu uita sa traduci si articole din ziarul bavarez http://www.tz-online.de, acolo unde se scriu si cate 7-8 articole/zi despre Bayern!

  5. Lahm trebuie sa ramana pe flancul drept,fiindca la nationala pe stanga va juca Schmelzer,iar o echipa de talia lui Bayern nu trebuie sa-si plimbe capitanul de pe un flanc pe altul ci trebuie neaparat sa-si acopere punctele slabe ale echipei si anume cel de fundas stanga si cel putin un fundas central,iar daca se poate si un portar de talia lui Neuer ar fi perfect.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version