Site icon FC Bayern Romania

Benedikt Hoewedes si Jerome Boateng sunt doriti de Bayern

Fundasul lui Manchester City, Jerome Boateng, si fundasul celor de la Schalke, Benedikt Howedes, sunt curtati intens de catre gruparea bavareza.

În ultimele săptămâni Bayern a fost în centrul atentiei din cauza mai multor zvonuri despre transferuri. În urma pierderii calificarii in sferturile Ligii Campionilor, directorul sportiv al bavarezilor, Christian Nerlinger, a dezvăluit că Bayern va transfera 2-3 fundaşi în vară. Fabio Coentrao de la Benfica este ţinta pricipală pentru postul de fundas stanga, dar pana acum era neclar ce fundasi centrali sunt in vizorul celor de Bayern.

Boateng este dorit de Bayern datorita abilitatii sale de a juca pe orice post defensiv. Deşi scopul principal al bavarezilor e să intareasca centru defensivei, Boateng ar putea fi folosit ca un jucator de rezerva pentru Philipp Lahm. Jucatorul de 22 de ani s-a tranferat vara trecuta de la Hamburg la Manchester City, dar pentru ca nu joaca, ar putea fi convins să se mute la Munchen.

Höwedes este si el dorit de Bayern, dar va fi mai greu de transferat deoarece Schalke il va vinde pe Manuel Neuer, cel mai probabil la Bayern, conform presei din Germania.

La capitolul plecari, este de aşteptat ca Breno să plece de la Bayern în această vară. Jucatorul de 21 de ani nu a confirmat la Bayern dupa transferul sau de la Sao Paulo în 2008. Recent, el a anuntat pe Twitter ca isi doreste sa se intoarca la Sao Paulo.

 

Exit mobile version