Robben catre Milan?

Conform “Corriere dello Sport” mijlocasul lui Bayern Munchen, Arjen Robben, a cerut clubului bavarez sa fie cedat in cazul in care echipa nu se va califica in Liga Campionilor.

Robben a discutat cu rossonerul Mark Van Bommel sa medieze un posibil transfer la AC Milan. Bayern se afla in acest moment pe pozitia a 5-a in Bundesliga la 19 puncte de liderul Borussia Dordmund si la 5 puncte de locul 3, ultimul care ofera participarea in Champions League. De asemenea, la inceputul acestei saptamani, antrenorul olandez Louis Van Gaal a decis de comun-acord cu conducerea clubului sa-si rezilieze contractul in iunie 2011. Robben a fost cumparat de Bayern cu suma de 25 milioane euro de la Real Madrid in urma cu doi ani.

Distribuie pe:

7 thoughts on “Robben catre Milan?”

  1. @DarkMac
    Ai dreptate in legatura cu ”imprevizibilul” popor olandez,ultima ciudatenie s-a intamplat chiar la mondiale cand cel mai bun fotbalist din istoria Olandei [si in primii 5 din toate timpurile dupa opinia multora]marele Cruiff intr-o finala Olanda -Spania a fost cel mai infocat sustinator al spaniolilor ceea ce spune multe….

  2. Eu unul nu cred asa ceva si daca ar fi adevarat n-o consider decat o uriasa greseala inclusiv de stategie.La Milan indiferent de valoarea unui jucator olandez ce ar fi adus,inclusiv Robben, imediat s-ar face o comparatie cu jucatorii tripletei de aur olandeze Rijkaard,Gullit,van Basten ce au un palmares ce nu poate fi egalat in momentul actual de nici o echipa italiana,iar dupa aceea comparatia s-ar reduce la Seedorf de asemenea cu un palmares foarte bun la Milan si de aceea cred ca orice fotbalist olandez indiferent de valoare porneste cu un imens handicap prin comparatie cu cei patru mari predecesori.Mai am un motiv sa nu cred ca Robben ar vrea sa plece si anume acela al relatiei foarte bune pana acum dintre el si fanii bavarezi ceea ce nu-i deloc usor.

Leave a Reply