Van Bommel inapoi la Bayern?

Mark van Bommel ar putea reveni in Bavaria la sfarsitul sezonului.

Potrivit TZ, plecarea antrenorului Louis van Gaal în vara, ar putea inseamna reintoarcerea olandezului Mark Van Bommel la Bayern.

Van Bommel a fost forţat să plece în ianuarie de catre Van Gaal, deoarece antrenorul olandez dorea ca  Toni Kroos sa fie partenerul lui Bastian Schweinsteiger in mijlocul terenului. O data cu plecarea lui Van Bommel, Bayern a fost eliminata din Cupa Germaniei şi e în pericol sa rateze un loc de Liga Campionilor in sezonul urmator.

Într-un interviu recent, jucatorul de 33 de ani, a dezvăluit că a plecat în lacrimi de la Bayern, sugerând că inima lui rămâne la clubul german unde a jucat timp de patru ani şi jumătate.

Distribuie pe:

11 thoughts on “Van Bommel inapoi la Bayern?”

  1. @gery76:
    eu nu am zis ca lahm nu s-a descurcat bine,ba dinpotriva si eu cred ca este cel mai costant jucator el facen mai mereu jocuri bune(desi nu ai spune asta.).

  2. Van Bommel si-a facut datoria la Bayern dar nu plecarea sa este cauza rateurilor lui Bayern ,ba pot spune ca si cu el in turul campionatului cand de fapt s-a pierdut startul Bayern a facut destule jocuri mediocre.L-am urmarit si la Milan in doua meciuri si nu am fost deloc impresionat de jocul sau.Cat despre Lahm eu il contrazic pe lordi 211 si afirm cu tarie ca a fost cel mai constant jucator al lui Bayern pe intreaga durata a sezonului.

  3. dar se pare ca nu ne prinde bine faptul ca a plecat bommel de la echipa,poate ca nu e exceptional dar era bun un “lider agresiv” la bayern,nu ca lahm nu si-ar face treaba.ar fi bine sa vina inapoi.

  4. @paprika-Din pacate din cei 6 mijlocasi enumerati de tine Kroos,Ottl,Pranijc,Tymo,Schweini si Gustavo desi toti merita respectul nostru pentru ca au imbracat tricoul plin de glorie al lui Bayern,dupa parerea mea doat Schweini,Kroos si partial Gustavo pot spune ca-l merita pe cel de titular restul fiind niste rezerve decente care au incercat sa-si faca datoria onest fata de echipa ce-i plateste.

  5. A fost candva bun,dar acum nu cred ca mai are valoare de Bayern. Kroos si Gustavo sant mult mai buni decat Van Bommel. Forzza BAYERN MUNCHEN SPER SA VA REVENITI CAT MAI REPEDE,CA NE ASTEAPTA MECIURI GRELE. NUMBER 1!

  6. Tot respectul pentru Van Bommel, dar timpul lui la Bayern a cam apus, sunt cel ptn 3 jucatori tineri care fac fata fara probleme: Kroos, Gustavo si Ottl

Leave a Reply