Soarta lui Van Gaal se decide luni

Bavarezii sunt in cautarea unui nou antrenor.

Hoeness a confirmat pentru Sky că Bayern Munchen nu a luat duminica nici o decizie privind viitorul lui Van Gaal.

Rummenigge şi Hoeness au discutat azi cu directorul sportiv Christian Nerlinger despre situaţia lui Van Gaalîn timpul unei întâlniri ce a durat cinci ore. Antrenorul olandez se va întâlni cu şefii lui Bayern, luni, pentru a afla soarta lui.

6 thoughts on “Soarta lui Van Gaal se decide luni”

 1. este stirea ca Van Gaal va ramane pina la sfirsitul sezonului la bayern (30 iunie)
  interesant cine ar fi nou antrenor din vara …
  eu l-as prefera pe Mourinho…ar fi perfect pentru Bayern

 2. se pare ca sefii de la conducerea lui FC Bayern merg in continuare pe mana lui van Gaal. Oricum pare cea mai buna alegere mai ales pentru faptul ca, Bayern are un meci dificil cu Internationale si momentan nu este binevenita o schimbare de antrenor.

 3. @Rava
  Scholl un fotbalist cu o tehnica si o viziune excelente .Niciodata n-am sa-l inteleg pe Berti Vogts de ce -l incerca la nationala numai daca existau indisponibili.Parerea mea este ca Scholl impreuna cu Haessler,Mario Bassler si mai tarziu Deisler puteau forma cea mai inventiva linie de mijloc din Europa in perioada ’96-2002, dar din diferite motive ,medicale sau din cauza obtuzitatii unor antrenori ca Vogts sau Ribbeck acest lucru nu s-a intamplat.

 4. @gery76..ciudat si eu m-am gandit la Scholl…chiar,oare,cu se se mai ocupa?…stiu ca acum 1-2 ani era antrenor la Bayern II(care apropo daca nu “se trezeste repede” o sa retrogradeze din 3.Bundesliga)

 5. Cred ca Nerlinger va pleca in acelasi timp cu van Gaal si nu pentru faptul ca ar fi prea legati sufleteste unul de altul ci pentru ca personalitatea si notorietatea lui Nerlinger nu-i permite dupa parerea mea sa ocupe o astfel de pozitie.Au fost jucatori la Bayern in aceeasi perioada cu Nerlinger care au avut si in teren si in afara lui o charisma mult mai mare si un impact asupra suporterilor mult mai important si aici m-as referi in primul rand la Mehmet Scholl pe care eu l-as vedea fiind foarte popular,potrivit pe acest post de director sportiv.

Leave a Reply