Robben: “E mai usor sa castigam Liga Campionilor decat Bundesliga”

Arjen Robben a afirmat că va fi mai uşor pentru bavarezi să câştige Liga Campionilor decât Bundesliga.

Campioana en titre A Germaniei, Bayern Munchen, e pe locul 3 in Bundesliga, fiind cu 13 puncte in spatele liderului, Borussia Dortmund. Arjen Robben a recunoscut că va fi foarte greu pentru FC Hollywood sa-i intreaca pe Dortmund in ultimele 11 meicuri ale acestui sezon.

Internaţionalul olandez a declarat ca că va fi mai uşor pentru bavarezi să câştige Liga Campionilor in acest an decât sa termine pe primul loc in Bundesliga.

“Este aproape imposibil pentru ca Bayern să câştige campionatul in acest sezon. Aş spune că avem mai multe şanse de a câştiga Liga Campionilor decât titlul intern”, a spus Robben in Kicker.

“Cu toate acestea, asta nu înseamnă că va fi o sarcină uşoară de a câştiga Liga Campionilor. Evident, va fi foarte greu. In opinia mea, Bayern se află printre primele cinci echipe din Europa.”

Bayern Munchen va juca miercuri impotriva lui Inter, in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe:

6 thoughts on “Robben: “E mai usor sa castigam Liga Campionilor decat Bundesliga””

  1. In lumina opiniei lui Robben, astept cu nerabdare si super-interes partida de maine seara cu Inter. Imi doresc din suflet ca, anul acesta, trofeul sa le revina dar la modul cum joaca Barcelona…

  2. Daca Robben va juca cum a jucat cu Hoffenheim si Mainz, adica altruist, si nu se va accidenta nimeni, totul este posibil. Noul Robben imi place si mie, acum chiar a jucat pentru echipa. Pozitionarea lui Schweinsteiger pe pozitia de inchizator si a lui Muller in spatele lui Gomez a adus mult plus pentru Bayern. Sper sa castigam Liga, 10 ani este un timp prea mult fara trofeu european.

  3. avem sanse bunicele de peste 15 20% sa castigam UCL…sanse chiar bune dk ne gandim k sunt 16echipe in competitie deocamdata…insa doar daca barcelona va fi eliminata si nu va trebui sa jucam noi cu ei:)):P

Leave a Reply Cancel reply