28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ottmar Hitzfeld despre Arjen Robben: “Este aproape la fel de bun ca Messi”

Fostul antrenor al lui Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, actualul selecţioner al naţionalei Elveţiei, are numai cuvinte de laudă la adresa olandezului Arjen Robben pe care îl compară cu starul argentinian al Barcelonei, Lionel Messi.

robben

“Este probabil prea mult să spui că Robben este cel mai important jucător din fotbalul european în acest moment. Jucători ca Messi şi Cristiano Ronaldo sunt foarte importanţi pentru echipele lor”, a spus pentru Bild tehnicianul german.

“Robben face diferenţa la Bayern, la fel cum face şi Messi la Barcelona, chair şi la cel mai înalt nivel posibil. Lionel este cel mai bun jucător al lumii, iar Arjen este aproape la fel de bun ca Messi”, a mai adăugat fostul tehnician al bavarezilor.

În vârstă de 62 de ani, Hitzfeld a condus pe Bayern Munchen de pe bancă în perioada 1998-2004, iar mai apoi în sezonul 2007-2008.

“Are atât de multe calităţi. Este rapid, are o tehnică incredibilă şi tot timpul atrage după el doi sau trei adversari, fiind foarte periculos în faţa golului”, este părerea lui Hitzfeld despre atacantul olandez.

Arjen Robben a marcat în acest sezon de Bundesliga doar 4 goluri în tot atâtea partide din cauza accidentării care l-a ţinut departe de teren turul campionatului.

Sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux