Bayern 4-0 Hoffenheim

Trupa antrenată de Louis van Gaal a învins Hoffenheim cu scorul de 4-0 şi a urcat pe locul trei, depăşind astfel Mainz şi Hannover, formaţii care vor juca duminică.

Bavarezii au spulberat Hoffenheim, formaţie aflată pe locul şapte, cu scorul de 4-0. Partida a debutat cu gol în poarta oaspeţilor, după ce Gomez a profitat de o deviere şi a marcat în poarta goală în minutul 2.

Muller a dublat avantajul gazdelor în minutul 15 când a înscris cu un şut sec la colţul scurt. În partea secundă a ieşit la rampă Arjen Robben, olandezul marcând două goluri după acţiuni personale.

Mai întâi, a punctat în minutul 63 după o fază în care a driblat tot ce a întâlnit în cale iar în minutul 82 a închis tabela cu un şut fenomenal în vinclu din marginea careului.

Distribuie pe:

8 thoughts on “Bayern 4-0 Hoffenheim”

  1. am jucat aprope perfect, dar cel mai mult mi-a placut ca Robben a dat drumul la pase. Daca o sa continuam asa terminam pe podium cu siguranta. In opinia mea cel mai slab de pe teren a fost Prajnic.

  2. O partida superba ! Dand Cezarului ce-i al Cezarului, Robben a facut un joc magnific si a marcat doua goluri care m-au lasat, la fel ca pe Catalin, cu gura cascata. Jos palaria ! Fie ca jocul sa le mearga mereu asa !

Leave a Reply