Real Madrid interesata de Breno

Desi l-au dorit si acum trei ani pe Breno, cei de la Real Madrid si-au declarat din nou interesul pentru fundasul brazilian, care in 2008 s-a transferat la Bayern.

Cu Ricardo Carvalho care se apropie de 33 de ani şi cu viitorul incert a lui Pepe, Los Blancos iau în considerare opţiunile pentru a-si centrul defensivei. Potrivit Cadena Ser, Breno l-a impresionat pe managerul Realului, Jorge Valdano, si are în vedere transferul acestui jucător în vară.

La doar 21 de ani, Breno a demonstrat un potenţial imens, dar datorita inconsistentei şi accidentarilor nu a confirmat la bavarezi.. El este acum un jucator de rezerva la Bayern. Contractul său expiră în iunie 2012, iar in aceasta vara ar putea fi momentul potrivit pentru ca Bayern sa-l vanda.

8 thoughts on “Real Madrid interesata de Breno”

  1. sa-l dea si sa ne lase balta cu chiflele astea de fundasi sa aduca doar vedete deja consacrate…k d-aia suntem bayern nu sa ne bazam pe glume de fotbalisti

  2. Potential a avut mereu dar mi s-a parut unul din cei mai nedreptatiti jucatori de la Bayern.Lui nu i s-au acordat sansele care s-au acordat altor colegi de la Bayern care au gafat infinit mai mult.Calitati fizice bune ,forta,ambitie la Breno singurele lui hibe majore sunt la nivel de concentrare.Daca tot s-au acordat sanse tuturor in returul acesta eu i-as da incredere pana la sfarsitul campionatului si dupa aceea as trage linie,fiindca repet potential are destul.

  3. Cred totusi ca ne este de mai mult folos Breno noua decat celor de la Real.Inca nu sia demonstrat adevarat valoare si daca o sa i se acorde sansa de a juca cred ca va face cuplu in defensiva alaturi de Badstuber

Leave a Reply Cancel reply