29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben a revenit la antrenamente in timp ce Gomez a lipsit

Arjen Robben revenit marţi la antrenamentul bavarezilor in timp ce Mario Gomez a lipsit din cauza unei accidentari la genunchi.

robben

Bayern Munchen a primit vesti mixte marţi. Arjen Robben a revenit la pregătire în timp ce Mario Gomez va lipsi timp de trei zile din cauza unei accidentari la genunchi.

Avand majoritatea jucatorilor plecati la meciurile internationale, doar şapte jucători au participat la sesiunea de antrenament de marţi. Pintre cei 4 mijlocasi jucatori  aflati la antrenament, era si Robben, care a ratat meciul de sambata cu Koln din cauza gripei. Olandezul s-au alăturat colegilor Franck Ribery, Luiz Gustavo şi Andreas Ottl pe teren şi a fost capabil să efectueze antrenamentul normal.

In schimb, Mario Gomez nu a participat la antrenament deoarece s-a accidentat la genunchi in meciul cu Koln. Golgheterul din Bundesliga a fost nevoit să se retragă din echipa echipa nationala a Germaniei înainte de meicul amical cu Italia, dar este de aşteptat să sa revina peste trei zile şi ar trebui să fie disponibil pentru meciul de sambata cu Hoffenheim.

Lasă un răspuns

28 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
28
0
Posteaza un comentariux