15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern continua sa-l monitorizeze pe japonezul Takashi Usami

Bayern Munchen va continua să monitorizeze progresul tanarului atacant japonez Takashi Usami.

Louis Van gaal a admis ca in luna decembrie bavarezii l-au monitorizat pe Takashi Usami, iar Karl-Heinz Rummenigge a confirmat că Bayern încă il monitorizeaza pe starul celor de la Gamba Osaka.

“Am vrut să il luam Usami cu noi la pregatirea din Qatar, în ianuarie. Din păcate, Gamba Osaka nu i-a permis să meargă la trialul propus de noi, dar vom continua să monitorizam progresul său”, a spus Rummenigge pentru Daily Yomiuri.

“Louis van Gaal şi directorul sportiv Christian Nerlinger, au văzut unele înregistrări video cu Usami şi au fost impresionati de ceea ce au văzut.

Am dori să-l vedem antrenandu-se cu prima noastra echipa pentru a-l vedea mai bine înainte de a face o oferta.

Exista mai multi tineri promiţători în Japonia iar un mare avantaj este că acestia nu sunt prea scumpi.
O mulţime de echipe din Bundesliga au pus ochii pe jucatorii asiatici dupa succesul lui Shinji Kagawa la Borussia Dortmund. Nimeni nu-l ştia inainte de sezon dar s-a dovedit un jucator bun.”

3 thoughts on “Bayern continua sa-l monitorizeze pe japonezul Takashi Usami

  1. @bavarezu13:Toti jucatorii buni incep undeva,de exemplu,ozil de la Schalke 04,nu se compara cu cel d la Weder Bremen,iar Sergio Agüero nu a fost remarcat pana nu a venit la Atletico Madrid,unii jucatori,le trebuie o echipa mare ca sa explodeze,sa joace la cel mai inalt nivel,cine stie,poate acest Takashi Usami will be the next big thing,right?

  2. Un jucator necunoscut pentru mine,insa daca este cu adevarat un talent mi l-as dori la echipa…kiar daca eu mi-as dori o altfel de politica de transferuri pt bayern,prin aducerea doar a jucatorilor tineri de super clasa(gen pedro,aguero,ozil,sahin etc)

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version