19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Bommel îl atacă pe Van Gaal: “Din cauza lui am plecat de la Bayern”

La numai o zi după ce a semnat cu AC Milan, olandezul Van Bommel s-a dezlăntuit împotriva conationalului său Louis Van Gaal, considerând că antrenorul este principalul vinovat pentru plecarea sa de la Bayern Munchen.

“Toata lumea stia ce urma sa se întâmple si nu puteam sa stau si sa astept. Nu voiam sa plec, dar lucrurile s-au schimbat din punct de vedere sportiv si trebuia sa actionez”, a declarat Van Bommel pentru Bild.

Van Gaal voia sa-l “retrogradeze” pe Van Bommel, în vârsta de 33 de ani, pe banca de rezerve pentru a-l titulariza pe germanul Toni Kroos.

Relatiile dintre Van Gaal si compatriotul sau s-au deteriorat în ultimele saptamâni: “Ne-am strâns mâna, atât”, a declarat Van Bommel referitor la despartirea de Van Gaal.

Olandezul crede ca Bastian Schweinsteiger ar fi cel mai potrivit pentru a-i lua locul de capitan la Bayern, banderola fiind dorita si de Philipp Lahm, capitan al reprezentativei Germaniei.

6 thoughts on “Van Bommel îl atacă pe Van Gaal: “Din cauza lui am plecat de la Bayern”

  1. “Olandezul crede ca Bastian Schweinsteiger ar fi cel mai potrivit pentru a-i lua locul de capitan la Bayern”

    Si eu sunt de acord in totalitate cu asta, Lahm e un jucator bun cu multa experienta dar parca tot Schweini ar are mai multa “stofa” de capitan

  2. Se stia ca nu mai sunt in relatii prea bune si aducerea lui Gustavo a fost semnul pe care van Bommel l-a interpretat corect din punctul meu de vedere. Chiar si asa, imi pare rau de acest transfer, iar atacul nu este asa de dur, ci a spus corect ce l-a determinat sa plece.

  3. Lahm a spus candva: ,,Intotdeauna cand Mark nu a fost acolo, eu am fost capitanul!”, asadar este destul de clar cine va prelua banderola. El in calitate de vice-capitan are cele mai mari sanse. Cu toate acestea Schweinsteiger este pentru mine seful de pe teren la Bayern. El are capacitatea, abilitatile si experienta de a conduce si de a construi in joc. Lahm isi doreste sa fie capitan, dar Schweinsteiger este seful. O mare diferenta…

  4. Banderola sunt aproape sigur ca o va lua Lahm,cat despte MvB nus tiu,Toni Kross poate ca nu o fi la fel de experimentat da cel putin nu joaca asa ‘murdar’ si merita si el o sansa…

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version