Înlocuitor pentru Van Gaal » Sammer time?

Fostul internaţional ar fi fost convins să refuze Hamburgul pentru a veni la Bayern.

Tabloidul german Bild a lansat ieri bomba:  Matthias Sammer îl va înlocui pe Louis Van Gaal pe banca lui Bayern! Fostul internaţional, acum în slujba Federaţiei germane (DFB), era pe punctul de a semna vineri cu Hamburg, dar s-a răzgîndit brusc. “După ce-a primit un telefon de la preşedintele munchenezilor, Uli Honess”, a aflat Bild din anturajul clubului hanseat.

Honess i-ar fi oferit lui Sammer postul de antrenor, în condiţiile în care răbdarea sa cu Van Gaal se apropie vertiginos de sfîrşit. Recent, el l-a criticat din nou pe olandez, căruia i-a reproşat situaţia echipei în Bundesliga, “nu-s obişnuit să ieşim atît de devreme din cursa pentru titlu”, şi l-a avertizat: “Calificarea în viitoarea ediţie a Ligii e obligatorie. Dacă voi simţi că şi acest obiectiv e în pericol, voi interveni aşa cum am făcut şi în cazul lui Klinsmann”. Honess l-a concediat pe “Klinsi” în 2009, cu 5 etape înaintea finalului de campionat.

Distribuie pe:

10 thoughts on “Înlocuitor pentru Van Gaal » Sammer time?”

  1. Da sa ramanana am vrut sa zic,Claudia ai si tu putina dreptate uneori nu face mutari bune,dar in tur au fost multi oameni de baza care au lipsit.

  2. Sincer, nu-mi place stilul lui Van Gaal. Niciodata nu i-am inteles strategia de a pozitiona jucatorii in teren pe alte posturi decat cel pe care-l joaca in mod natural. In plus, nu-mi place jocul echipei in viziunea lui Gaal, cu o posesie a balonului pana la exasperare. Sa nu uitam ca am inceput returul pierzand doua puncte. Consider mai mult decat oportuna intentia lui Herr Honess de a-l schimba pe Van Gaal. Ar fi bine sa se concretizeze cat mai repede.

  3. Cea mai mare calitate a antrenorului van Gaal este aceea ca va ramane pe veci adeptul fotbalului ofensiv ,bazat pe o posesie zdrobitoare,atipica totusi multor echipe germane care prefera jocul direct pe poarta sarind de multe ori peste faza de constructie.O alta mare calitate a olandezului este promovarea fara rezerve a tinerilor talentati si disciplinati cele mai bune exemple fiind Ajaxul anilor 92-96 cu Seedorf,Kluivert,Davids precum si acum la Bayern increderea de care s-au bucurat mereu Badstuber si Thomas Muller.Defectul sau principal este lipsa de flexibilitate si incapatanarea precum si disensiunile in raport cu jucatorii cu personalitate pronuntata, aspecte care l-au dus la o serie de esecuri majore cum ar fi ratarea calificarii la world-cup2002 cu Olanda cand a intrat in conflict cu jucatoroii importanti ai ”portocalei mecanice”[Berkamp,fratii deBOER sau Overmans].

  4. Imi place omul van Gaal, stie ce vrea, dar daca este sa plece, Sammer ar fi un inlocuitor bun, dupa parerea mea. O fi el un simbol al lui Dortmund, dar este si un campion mondial si European cu Germania, si din cele auzite si citite a fost un jucator cerebral. Si jucatorii cerebrali de obicei sunt si antrenori buni. Mi-ar placea sa ramana van Gaal, dar asta este soarta antrenorilor.

  5. +1 Lordi211 ! Eu nu cred ca Van Gaal ar trebui sa plece. De unde era ca el sa stie ca se va confrunta cu atatea accidentari si cu atat ghinion ? Nu mi se pare corect sa fie el criticat pentru asta ! Rau de tot mi-ar parea daca ar pleca de la echipa…

  6. E putim cam socanta vestea,nu m-am gandit niciodata ca gahl este in pericol,mai ales ca acum echipa nu joaca chiar asa rau,chiar daca am pierdut doua puncte celalat meci,e scocant,mie personal imi placa de Van Gahl,mi=ar parea rau daca ar plecaa desi a facut uncele decizi care nu erau tocmai portivite…

Leave a Reply