28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

ROBBEN: “SUNT CA NOU”!

 Chinul lui Arjen Robben a luat sfarsit. Superstarul lui Bayern a jucat sambata primul sau meci dupa 181 de zile de pauza fortata de o ruptura musculara pe care a suferit-o la Campionatul Mondial. Robben a jucat 45 de minute in amicalul castigat de Bayern cu 4-0 in Qatar cu Al Wakrah. “E absolut fantastic sa fiu din nou pe teren. M-am descurcat bine, iar fizic am rezistat excelent. Sunt putin surprins de cat de repede am revenit la normal“, spune Robben.  

76 de secunde au trecut din meciul cu Al Wakrah pana cand Robben a atins mingea pentru prima data. Olandezul a avut si cateva faze de gol. Un fundas arab i-a scos chiar o minge de pe linia portii. La pauza, Robben a fost inlocuit cu Hamit Altintop. “Chiar nu voiam sa ies de pe teren. Preferam sa joc 90 de minute. Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc sa joc. As fi intrat pe teren intr-un meci si a doua zi“, mai spune Robben.

Si antrenorul care l-a adus pe Robben la Bayern, Louis van Gaal, s-a aratat foarte multumit de prestatia compatriotului sau. “Nu mi-am imaginat ca o sa-si revina atat de repede“, a spus Van Gaal, care e hotarat sa nu-l forteze pe Robben si in prima etapa a returului din Bundesliga. “Nu va juca titular cu Wolfsburg. Va intra probabil doar in repriza a doua“, a mai spus antrenorul bavarezilor.

Robben a inteles situatia. “Mi-as dori sa joc titular, dar trebuie sa fim realisti. Am facut oricum mai multe progrese decat ma asteptam, dar nu sunt la 100% din capacitati“, a incheiat olandezul.

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux