15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Butt se retrage daca vine Neuer

Portarul lui Bayern Munchen, Hans-Jorg Butt, a anunţat ca se va retrage la sfarşitul sezonului daca Manuel Neuer vine la Bayern

Contractul jucatorului de 36 de ani, expiră la sfârşitul lunii iunie şi el a anuntat ca nu va semna un nou acord dacă va fi a doua alegere ca portar la Bayern.

“Dacă Manuel vine, atunci el va juca, iar eu ma voi retrage de la cel mai înalt nivel şi aştept cu nerăbdare să fac ceva nou şi interesant”, a declarat el pentru ziarul Bild.

Bayern este interesata de transferul portarului numărul unu al Germaniei, care are un contract până în anul 2012 cu Schalke.

“Am avut o carieră mare pana acum”, a adăugat Butt. “Eu nu simt nici o presiune daca cineva vine in locul meu mai devreme sau mai târziu. Am fost întotdeauna interesat în a face alte lucruri departe de terenul de fotbal.
Eu fac în prezent un curs de formare la distanţă în studiile de afaceri şi economie şi sunt aproape de a absolvit cu un BA. “

6 thoughts on “Butt se retrage daca vine Neuer

  1. neuer’ este un portar excelent… este urmarit de cluburi din anglia,spania dar’ mereu este un dar’…oare va semna cu noi’?

    neuer’ este un portar in primii 3 din europa’ asta.i cert sh chear as vrea sa n inchida poarta’.

  2. Hans-Jorg Butt este un portar bun’… si a inchis poarta destul de bine pana acum la bayern’.
    sa speram k dupå retragerea lui’ bayern’ va’ avea un nou’ portar de clasa’!

  3. Butt a fost(inca mai este)un portar de valoare chiar daca acum este mai bun Neuer,tot respectul penrtu el desi speram sa i-a exemplul lui O.Chan…

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version