18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

VfB STUTTGART – FC BAYERN 3-5

Sezonul de toamna a inceput frumos, a continuat mediocru (uneori si mai rau de atat in Bundesliga), dar s-a incheiat spectaculos pentru Bayern. Campioana Germaniei a oferit o lectie de fotbal la Stuttgart, ajutata si de imaturiatatea gazdelor, care la unele faze au parut desprinsi din desenele animate nereusite. Fost jucator la Stuttgart, Mario Gomez si-a incununat cu un hat-trick turul de campionat semi-reusit (pentru ca a marcat mult, dar in special cu echipe mici).

Frank Ribery a fost si el din nou in forma maxima. Golul de 3-0 al lui Bayern poate reprezenta impulsul de care avem nevoie la echipa. De cand a revenit dupa accidentare, Ribery a dat 4 goluri si a contribuit la multe alte faze decisive.

Un alt castig este si golul lui Thomas Muller, care s-a lipit la gol in acest sezon mai rar decat ne-am fi asteptat. Trecand peste lejeritatile din aparare, putem spune ca victoria cu 5-3 in fata Stuttgart-ului (care azi n-a fost al lui Marica, romanul fiind suspendat) e una multumitoare. Am vazut 8 goluri si ne-am bucurat de fotbal!

Voua cum vi s-a parut meciul?  In Cupa Germaniei (miercuri, ora 21:30) credeti ca va arata altfel Stuttgart-ul lui Bruno Labbadia?

Butt – Lahm, Tymoshchuk, Breno, Contento – Van Bommel, Ottl – Hamit Altintop, T. Müller, Ribery – Gomez
REZERVE:
46′ Pranjic für Hamit Altintop
67′ Klose für Gomez
77′ Alaba für T. Müller

Lasă un răspuns

17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux