18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Gaal: Nu poti cere mai mult de atat

van gaal

Bayernul si-a inchis conturile in Grupa E a Champions League cu a cincea victorie din sase meciuri. Jucatorii lui Louis van Gaal au castigat binemeritat partida, 3-0 fiind scorul cu care au castigat in fata unei surclasate Basel care a reusit sa faca fata doar prima jumatate de ora a meciului. “Nu pot fi decat satisfacut,” a declarat tehnicianul dupa meci, oferind un rezumat fericit al efortului echipei sale in grupe : “Nu poti cere mai mult de atat.”

Reactii dupa Bayern – Basel:

Louis van Gaal: “Am jucat ca o echipa astazi. Am castigat si am marcat goluri iarasi, lucrul care e cel mai important in fotbal. Nu am avut parte de cea mai dificila grupa si ne-am facut treaba. Poate ca a parut usor, insa nu a fost asa. Nu pot fi decat satisfacut, castigasem grupa deja dupa cinci meciuri. Am marcat multe goluri si am reusit sa nu primim decat foarte putine. Nu poti cere mai mult de atat.”

Thorsten Fink (Antrenor Basel): “Pot fi mandru de echipa mea, nu am fost deloc rai astazi. Am avut 47 la suta din timp posesia in prima jumatate si nu multe echipe-oaspete reusesc asta aici. Am avut si cateva sanse bune deasemenea. Am cedat mult prea usor la primul gol dat de Bayern iar ei au construit in baza acestuia si au dominat meciul apoi. Atunci am putut vedea diferenta de clasa dintre FC Bayern si FC Basel. Putem fi satisfacuti cu campania noastra in Champions League de anul acesta. A fost grozav iar dupa Craciun vom reveni in Europa League.”

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux