16 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC BAYERN – FC BASEL 3-0

Bayern Munchen si-a respectat blazonul si a castigat la pas ultimul meci din grupele Champions League, cu FC Basel. Desi recunosc ca mi-ar fi placut ca trupa antrenata de fostul jucator al lui Bayern, Torsten Fink, sa mearga in optimi alaturi de noi, nu pot sa nu le ofer tot respectul jucatorilor care au facut spectacol pentru cei aproape 70.000 de fani din tribune si pentru alte milioane de fani din toata lumea.

“Willkommen, Ribery!” putem spune dupa meciul cu elvetienii. Francezul a marcat doua goluri foarte importante pentru moralul sau si s-a bucurat alaturi de varul lui, care a stat in tribune. Speram sa marcheze mai des si in Bundesliga, iar de anul viitor vrem sa-l redescoperim pe acel jucator incantator care poate decide meciuri de unul singur. Avem multa treaba in Germania, dar mai ales in Europa!

Tymoschuk s-a lipit si el la gol, pentru a 4-a oara in acest sezon. Desi a jucat fundas central, ucraineanul a aratat din nou ca e un jucator pe care Van Gaal se poate baza.


Ca o remarca, FC Bayern nu joaca cu echipa a doua nici atunci cand e sigura de primul loc in grupa. Spre deosebire de “celebra” Barcelona, vicecampioana Europei si-a respectat fanii care au platit si au asteptat sa o vada la lucru.

Obiectivul nostru in 2011: Europapokal!

Voua cum vi s-a parut echipa din meciul cu FC Basel?

Kraft – Lahm, Tymoshchuk, Breno, Contento – Van Bommel,
Kroos – T. Müller, Schweinsteiger, Ribery – Gomez
.

68′ Hamit Altintop für Kroos

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux