Bayern, la mana altora

La 14 puncte de liderul Dortmund, Bayern nu renunta la lupta pentru titlu. Vicecapitanul Philipp Lahm se plange insa ca pentru a pastra titlul de campioana, Bayern trebuie acum sa aiba si noroc. “Nu mai depinde doar de noi, asta e frustrant. Acum insa este timpul sa trecem la atac, sa ne batem pentru titlu pana la ultima picutatura de sange”, a spus Lahm inainte de meciul cu Schalke de sambata.

Schalke nu este deloc o echipa foarte in forma, in ultimul meci a pierdut cu 5-0 in deplasarea de la Kaiserslautern, insa a ramas o echipa matura, dovada ca este deja calificata in primavara Champions League.

Cel mai in forma bavarez, Mario Gomez, simte momentul bun al echipei: “Starea de optimism ne domina de ceva timp. Am inceput sa jucam din nou spectaculos si sa aratam fotbalul care ii place si antrenorului” a spus golgeterul lui Bayern, care viseaza la a doua victorie pe teren strain din acest sezon din Bundesliga: “Am pierdut prea multe puncte in deplasare in acest sezon. Ar fi aiurea sa se intample din nou”

Distribuie pe:

5 thoughts on “Bayern, la mana altora”

  1. I-am vazut pe Dortmund in U.E.F.A.cup si mi-am intarit convingerea ca singura echipa germana care indiferent de forma aratata in campionat straluceste in Europa este Bayern.Cu exceptia unei eliminari rusinoase in fata lui Norwich prin ’93 parca ,Bayern indiferent de locul ocupat in Bundesliga a trecut constant de primele faze ale competitiilor la care a participat.Dortmund,Hamburg sau Monchenglad’bach au avut doar sclipiri de moment sau generatii de exceptie ,BAYERN fiind echipa care in 1975,1976 castiga C.C.E.desi campioana in acei ani era Borussia M.,Bayern participand in C.C.E. din oficiu fiind castigatoarea din 1974.Deci cand vorbim de Bundesliga spunem BAYERN ,trei randuri libere si apoi celelalte echipe importante.

  2. SPER CA PANA LA FINAL CEL MAI BUN SA INVINGA ODATA CU REVENIRILE LUI ROOBEN VAN BOMMEL OLICI SA NE BATEM LA TITLUL .DUPA PAREREA MEA TREBUIE FACUTE TRANSFERURI MAI ALES IN APARARE IN ZONA CENTRALA NICI DANIEL ,NICI MARTIN NICI BRENO NU SUNT DE BAYERN.LA CE FUNDASI AU AVUT EI PRECUM KOHLER ,AUGENTALER,MATTEAUS HELMER ,KUFOUR,BABBEL,ZIGE ASTEA NU SE RIDECA LA NIVELUL LUI BAYERN

Leave a Reply Cancel reply