Site icon FC Bayern Romania

AS ROMA – FC BAYERN MUNCHEN 3-2

AS Roma – Bayern, sau “meciul contrastelor” – am urmarit o evolutie incredibila a vicecampioanei Europei. In adevaratul sens al cuvantului incredibil. Desi o infrangere la un gol diferenta ii asigura calificarea in optimile ligii de pe primul loc in grupa, Bayern a atacat din start pe Olimpico. Si a facut-o cu stil. Mario Gomez a lovit de doua ori in cateva minute, iar cei aproape 3000 de nemti de pe Olimpico erau in delir. La fel si romanii, pentru ca la pauza era 2-0 si nimeni nu se putea gandi la ce a urmat. Ajutata de relaxarea si nepasarea bavarezilor, Roma a revenit in joc. Un jucator extraordinar, Menez, a dat startul. Si-a batut joc de clovnii Demichelis si Van Buyten si l-a ajutat pe Borriello sa faca 1-2. De Rossi a egalat pe final, iar Totti a pus bomboana pe coliva din penalty.

Din meciul asta am inteles ca avem un portar de viitor, Thomas Kraft, care mai are insa de invatat de la cei mai mari; un atacant care da goluri doar atunci cand si cei din spatele lui joaca pentru el; nevoie urgenta de transferuri in aparare, o speranta de mai bine pe stanga prin revenirea lui Contento (apropo, unde era Pranjic la primul gol al Romei?) si un Ribery care lasa de dorit de un an incoace.

Totusi, culmea fotbalului, cu infrangerea rusinoasa de pe Olimpico (un stadion dezolant de gol pentru un meci de Champions League) Bayern se califica de pe primul loc in optimile Ligii. AS Roma avea nevoie de o victorie la doua goluri si de jocul rezultatelor ca sa ii mai poata lua fata vicecampioanei Europei.

Voua cum vi s-au parut jucatorii?

Exit mobile version