Van Gaal: “Ma deranjeaza ca sunt criticat acum”.

Preşedintele lui Bayern, Uli Hoeness, l-a criticat pe antrenorul Louis van Gaal: “Nu ştie să accepte şi sfaturile altora. Un club nu depinde de deciziile unui singur om. Louis van Gaal a greşit mult atunci când a folosit foarte puţin jucătorii din linia a doua şi i-a forţat meci de meci pe cei care au jucat şi la Mondialul din această vară şi care acum au cedat fizic”, a spus Hoeness.

Antrenorul olandez a ţinut să îi răspundă: “Sunt în continare antrenorul echipei, sunt mândru şi bucuros de acest fapt. Nu mă consider aşa cum a spus conducătorul nostru, eu sunt exact invers şi toţi colaboratorii mei au spus că principala mea calitate este că ştiu acea că comunic bine. Mă deranjează că acum când avem 9 absenţi sunt criticat, vreau să îl contrazic pe preşedinte, eu sunt o persoană deschisă. Am o mândrie foarte mare că mă descurc şi cu aşa de puţini jucători”, a spus Van Gaal. Olandezul consideră că echipa sa are prima şansă în meciul cu CFR. “Consider că este un avantaj pentru noi că la Cluj se schimbă atât de des primul unsprezece, eu nu aş face aşa ceva. Jucătorii au învâţat de la mine să fie aşa siguri pe ei, de aceia vorbesc numai de victorie. Am venit la Cluj să câştigăm”, a mai spus antrenorul lui Bayern.

SURSA: ProSport

Distribuie pe:

2 thoughts on “Van Gaal: “Ma deranjeaza ca sunt criticat acum”.”

  1. stiu acest lucru, ma refeream la cel de cand era J.K. antrenor, si din situatia aceea, cand L.v.G nu-i CUNOSTEA pe jucatori, a reusit totusi sa readuca echipa pe drumul cel bun…si acum o sa reuseasca, dar mai greu; ghinioanele se tin lant, iar “stalpii echipei” sunt accidentati…pff..eu una am incredere in van Gaal, chiar daca este cel mai prost start, sigur n-o sa fie cel mai dezastros final;)

  2. lasati-l in pace pe van Gaal! stie el ce face, nu degeaba e unul dintre cei mai buni antrenori din lume…ati uitat cand Bayern era in “cadere libera”, cu cel mai slab start de 30 de ani, Louis van Gaal a facut ca Bayern sa fie campioana en-titre in Germania si finala de CL…nu se stie ce se va intampla, sezonul nu s-a terminat si totusi bavarezii pot recupera,mai ales dupa pauza de iarna, dupa care sunt ferm convinsa ca Mainz si Dortmund se vor pierde…Uli Hoeness te admir foarte mult, dar nu sunt de acord cu tine!(probabil acesta arunca acuzatii, fiindca poate s-a saturat sa acorde atata incredere in zadar; a se vedea Jurgen Klinsmann si Michael Rensing)

Leave a Reply Cancel reply