Am ras la inceput, dar si la urma :)

Bayern a castigat al 3-lea meci din ultimele 4 si asta ne mai da si noua puterea sa zambim. Am facut-o destul la meciul cu Freiburg. Cei care au urmarit meciul pe Eurosport 2 cred ca au ras o data cu mine. Comentatorii meciului (din respect nu le dau numele) “au comis-o” rau de tot.  “Demichelis, unde e Demichelis?!?” – asa am putea sa rezumam gafele lor. Totul a plecat de la titularizarea surpriza a argentinianului in centrul apararii, in locul lui Badstuber, care s-a lovit la incalzire. E drept ca si grafica dinaintea meciului l-a dat titular pe Badstuber, dar sa nu-l recunosti pe Demichelis… “are si el o prestanta, are si el o aroganta”.  Un sfert de ora, comentatorii nostri au tinut-o pe a lor: “Demichelis, rezerva de lux alaturi de X si Y”, “Badstuber respinge din marginea careului”, “Ce bine urca Badstuber la mijlocul terenului”…  PS: Era Ottl cel cu care il confundau.   Dar, totul e bine cand se termina cu Zoom. Demichelis a fost lovit si a ramas intins pe jos. “Cred ca Pranjic s-a accidentat”, zice senin unul dintre comentatori. Celalalt cred ca s-a prins. A tacut ca pestele. Il iau doctorii pe targa pe argentinian, astia nimic. Apoi se aude un “mda… Demichelis trebuie sa-si revina, altfel va intra Van Buyten”. Totul a mers mai departe ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.  A urmat apoi faza cu Klose: “s-a lovit si va mai lipsi cateva zile – poate o saptamana”, zic baietii.  Pe prima pagina a site-ului oficial, dar si pe www.fcbayern.ro scrie clar ca atacantul revine abia peste 3 saptamani. Deci 3 > 1, sau mai mic, dar in niciun caz egal.

Si am mai ras de ceva la Bayern – Freiburg. Dar de data asta am ras de ceva foarte foarte inteligent. Tipic nemtesc. Sponsorul principal al lui Bayern, Deutsche Telekom, a gasit o metoda originala de a-si face reclama. A imbracat in alb mai multi suporteri platiti, probabil, si i-a plasat fix in coltul tribunei a doua in forma literei  T, urmata de 3 puncte, exact ca pe tricoul bavarezilor.  Dovada mai jos:

Distribuie pe:

6 thoughts on “Am ras la inceput, dar si la urma :)”

  1. la faza cu sponsoru Rhadhoo27 aici tu ai facut o “gafa” . Aceasa metoda de reclama este la TOATE meciurile lui bayern din bundesliga. daca nu la toate, la majoritatea in orice caz. Ciudat ca abia acum ai observat.

  2. De acord cu cele zise in primul paragraf dar cum a zis si Catalin, faza cu spectatorii (toti in alb, in foma de T si 3 puncte) o stiu de mai bine de un an pe Allianz Arena. Ma mir ca deabea acum ai observat.

  3. Peste tvr 1 e orice. Cred ca doua maimute ar fi mai placut de ascultat. Si mie imi plac in general comentariile de la Eurosport 2, dar de data asta au dat-o-n bara cei doi de la meciul lui Bayern. Manolo Terzian si Cristi Petre raman cei mai buni de la Eurosport.

  4. ingenioasa faza cu sponsorul, iar despre comentatori… mai au si ei zile proaste,totusi comentariile de pe eurosport2 mi se pare printre cele mai bune din tara, pentru mine raman cu 3 clase peste cei de comenteaza ucl la tvr1.

Leave a Reply