16 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

NOROCUL TINE CU CEI PUTERNICI

Bayern este aproape sigura de calificarea in optimile Ligii, dupa victoria cu 3-2 in fata campioanei Romaniei, CFR Cluj. Vicecampioana Europei are punctaj maxim in grupa E – 9 puncte din 3 meciuri. Protagonistii serii si-au exprimat satisfactia fara a fi indiscreti, constienti ca autogolurile au jucat un rol important pentru Bayern. Cu toate astea, Van Gaal a dat verdictul: “Am meritat sa castigam”.

Mario Gomez: “Toate golurile au fost curioase, insa asta e fotbalul. Saptamani nu a mers nimic, acum golurile apar singure. Sunt fericit ca pot juca si ca pot marca goluri. De aceea pentru momenent sunt foarte fericit. In fotbal, totul merge repede. Voi face totul pentru ca lucrurile sa ramana asa. Avem inapoi acum increderea ca putem castiga partide. Fericirea revine de partea noastra”.

Uli Hoeneß: “Trebuie sa fim fericiti cu faptul ca am fost relativ dominanti pe teren propriu. Rezultatul nu spune asta, insa pana in ultimele cinci minute nu puteai crede ca putem pierde partida. Cand te uiti pe clasament, suntem intr-o pozitie fantastica. Probabil ne mai trebuie un punct. Pentru a castiga grupa trebuie sa mai castigam o partida din cele trei ramase”.

Louis van Gaal: “Astazi am avut noroc. Este insa dificil cand adversarul pune zece oameni in calea balonului. Atunci trebuie sa aperi o zona foarte mare. Nu am oferit prea multe oportunitati, insa si noi ne-am creat putine. Prin urmare, esti norocos cand adversarul isi inscrie doua autogoluri. Linia de mijloc a jucat bine. Schweinsteiger, Kroos si Ottl au plimbat foarte bine mingea. A fost pacat ca a trebuit sa-l schimb pe Schweinsteiger asa de repede, insa doctorul Müller Wohlfahrt mi-a spus sa-l joc doar 70 de minute. Al doilea gol nu trebuia sa apara, acolo ne-am aparat slab. In final, am meritat sa castigam”.

Thomas Müller: “Am avut clar partida sub control, insa ne-am trezit condusi dupa o faza fixa. Norocul a fost de partea noastra la autogoluri. Nu vezi asta in fiecare zi. In general, am incercat sa jucam concentrati, insa cumva sclipirea nu era acolo. Suntem multumiti ca am reusit sa castigam. Grupa arata foarte bine acum. Cred ca putem sa spunem ca este o victorie muncita”.

Sorin Cartu: “Este foarte frustrant ceea ce s-a intamplat astazi aici. Echipa mea a jucat bine, insa asa e in fotbalul mare. Impotriva unei echipe precum FC Bayern, fiecare eroare este taxata. Bayern a avut o posesie de necrezut, insa eu cred ca un egal era posibil pentru noi. Norocul e mereu de partea celor buni. Sunt acum in grupa trei echipe cu cate trei puncte. Avem inca sanse la locul doi”.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux