Nuri Sahin a “îngropat-o” pe Bayern cu un Golazo!

Formaţia Bayern Munchen, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de Borussia Dortmund, într-un meci din etapa a VII-a a campionatului Germaniei.

Aceasta este a doua înfrângere consecutivă a formaţiei din Munchen în campionatul Germaniei, după cea din meciul cu FSV Mainz, scor 1-2.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Barrios ’52 şi Sahin ’60.

Echipa din Munchen, antrenată de Louis van Gaal, a evoluat în următoarea formulă: Butt – Lahm, Van Buyten (Demichelis ’46), Badstuber, Braafheid (Olici ’61) – Van Bommel, Pranjici – T. Muller, Schweinsteiger, Kroos – Gomez.

Cel mai slab om al partidei a fost desemnat Martin Demichelis, care a gresit la ambele goluri inscrise de gazde.


Distribuie pe:

4 thoughts on “Nuri Sahin a “îngropat-o” pe Bayern cu un Golazo!”

  1. E clar pentru toata lumea ca Bayern nu joaca mare lucru. Dar e si ghinion mult la mijloc. Pana la golul lui Barrios, Bayern a jucat chiar OK. Doar lentoarea lui Gomez, impreciziile lui si sansa portarului de la Borusia au facut ca Bayern sa nu dea gol. Apoi, la golul lui Sahin intervine si norocul. Da, Demichelis a respins prost, cu ochii inchisi, dar sansa lui Barrios a fost ca a ajuns mingea la el si apoi cu noroc in poarta. Iar cand iti cade si un gol ca al lui Sahin imediat dupa, e greu sa mai faci ceva. Eu cred ca jocul creste, iar in Liga nu trebuie sa va faceti nicio emotie. Avantajul echipelor din Bundesliga e ca ii cunosc pe oamenii de la Bayern. Le-au invatat punctele slabe si insista. In Liga e altceva. Mai ales cu varzarii de CFR 🙂 Uber Alles! Nu cedati! Vom fi campioni!

  2. DevilMayCry cred ca Demichelis a ingropat-o pe Bayern de 2 ori mai mult decat Sahin cel putin…el doar a pus punctul pe i, ca sa zic asa

  3. In prima repriza echipa a jucat foarte bine, dar totul s-a stricat la inceputul reprizei a 2 cand a intrat Demichelis in locul lui Van Buyten. Demichelis a gresit decisiv la ambele goluri.

  4. Nu stiu ce se intampla. Jucatorii pur si simplu nu joaca nimic. As putea sa dau un exemplu la fiecare dintre ei cu exceptia lui Butt. Daca continuam asa riscam sa pierdem si la Cluj si la Munchen cu CFR. Sper sa-si revina cat de curand.

Leave a Reply