RIBERY: “VREAU LIGA CU BAYERN”!

Starul lui Bayern München, Franck Ribery, suspendat pentru meciul cu AS Roma din prima etapa a Ligii Campionilor, a declarat ca este foarte dezamagit pentru ca nu poate juca in acesta partida, scrie Kicker.

Ribery isi consuma, la intalnirea de miercuri, al treilea si ultimul meci de suspendare dictata de UEFA, dupa eliminarea din mansa intai a semifinalei 2009-2010 cu Olympique Lyon.

“Sunt foarte dezamagit pentru ca nu voi juca. Voi fi insa in tribuna. Vreau sa castig Liga Campionilor cu Bayern cat mai repede posibil si sunt convins ca o vom face curand, poate chiar in acest sezon. Faptul ca nu am jucat in finala ultimei editii reprezinta o enorma deceptie pentru mine; e o rana inca deschisa”, a spus mijlocasul, care si-a prelungit contractul cu Bayern München pana in anul 2015.

Desi FC Bayern a castigat, in sezonul 2009-2010, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei si a jucat finala Ligii Campionilor, Franck Ribery a avut numeroase probleme in ultimul an: accidentari, implicare intr-un scandal de prostitutie, trei etape suspendare de la UEFA (absent din finala Ligii Campionilor), ratarea transferului pe care si-l dorea la Real Madrid, un turneu final dezastruos la Cupa Mondiala, cu echipa nationala, si suspendare trei meciuri din partea Federatiei Franceze, pentru greva jucatorilor de la CM din Africa de Sud.

Ribery nu va juca in meciul Franta – Romania, de la 9 octombrie, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2012, insa va putea participa la intalnirile contra formatiei CFR Cluj, in grupa E a Ligii Campionilor (19 octombrie la München, 3 noiembrie la Cluj-Napoca).

Sursa: Mediafax.

Distribuie pe:

Leave a Reply Cancel reply