28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Real Madrid

Miercuri seara, 25 aprilie, de la ora 21:45, “Allianz Arena” Bayern joaca cu Real Madrid, in prima mansa a semifinalelor Champions League.

Bayern Munchen revine in fata spaniolilor dornica de revansa, dupa ce in urma cu un sezon a fost eliminata inca din sferturile de finala ale Champions League (3-6 cu Real Madrid) si are principalul atu de partea ei. Cu Jupp Heynckes pe banca, campioana Germaniei a ajuns de fiecare data in finala celei mai prestigioase competitii intercluburi din Europa. Tot de numele sau se leaga si cel mai recent astfel de trofeu castigat, el fiind antrenor in sezonul 2012/2013, cand dispunea de Dortmund, cu 2-1. De asemenea, asa cum era si de asteptat, bavarezii au ajuns in playoff dupa ce s-au clasat la egalitate cu PSG, in Grupa B, unde, golaverajul a fost cel care a facut diferenta si Bayern a venit de pe locul secund. Experimentatul tehnician al campioanei din Bundesliga a fost numit dupa acel 0-3 cu PSG, decizie foarte buna a bavarezilor, deoarece Heynckes in actuala editie de UCL este neinvins. In primavara europeana, Bayern Munchen a dispus cu 8-1 la general de Besiktas. Febra intalnirilor cu echipele din Spania este inca proaspata, in sferturi a trecut cu 2-1 de Sevilla, dupa 2-1 in Andaluzia si 0-0 pe “Allianz Arena”. Totusi, de la ultimul meci jucat in cupele europene s-au scurs trei meciuri de campionat, partide in care Bayern a inscris de 14 ori, ultima data la finalul saptamanii, cand a dispus cu 3-0 de Hannover, intr-un meci in care jucatori importanti au lipsit.

Bayern: Ulreich – Kimmich; Boateng; Hummels; Rafinha – Thiago; Martinez; Rodriguez – Muller; Lewandowski; Ribery

Real Madrid domina autoritar Champions League, fiind de departe echipa cu cele mai multe asemenea trofee. In era Zinedine Zidane, “albii” au obtinut deja doua astfel de trofee, dupa ce s-au impus in 2016, cu 2-1 in fata lui Atletico Madrid, iar anul trecut au ridiculizat-o pe Juventus, formatie in fata careia s-a impus cu 4-1. Tot cu Juventus a facut Real Madrid si cel mai strans meci din acest an, fiind la un pas de a pierde eliminarea. Ronaldo a fost omul meciului in tur, cand a marcat de doua ori in victoria la scor de forfeit, de pe terenul campioanei Italiei, tot el fiind omul care in meciul de pe “Santiago Bernabeu” a inscris unicul gol al echipei sale. Minutul 90 a fost momentul cheie, cand, la 0-3 pentru Juventus, madrilenii au primit o lovitura de la 11m, transformata fara emotii de Cristiano Ronaldo, find cel mai bun marcator din actualul sezon, cu 15 goluri. Spre deosebire de Bayern, Zidane&Co. au avut pauza la finalul saptamanii, ultimul meci oficial a fost disputat pe 18 aprilie, intr-un 1-1 cu Athletic Bilbao.

Real Madrid: Navas – Carvaja; Varane; Ramos; Marcelo – Kroos; Casemiro; Modric – Isco – Ronaldo; Benzema

sursa: ponturi-bune.ro

Lasă un răspuns

20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux