18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Borussia Dortmund

Ora 21:45 programeaza derby-ul Germaniei, in care Bayern Munchen si Borussia Dortmund vor fi protagoniste, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Allianz Arena”.

Bayern Munchen este avantajata de faptul ca este echipa gazda, dispunand ce-i drept si de un lot mai valoros, fapt pentru care astazi porneste cu prima sansa la casele de pariuri. Echipa antrenata de Jupp Heynckes se descurca de minune in actuala stagiune, in campionatul intern aflandu-se pe primul loc, la mare distanta de urmaritoarele sale, in timp ce in Liga Campionilor a ajuns in optimi, acolo unde adversara ii va fi Besiktas. Bavarezii nu au avut probleme in primul tur al Cupei Germaniei, dand piept cu Chemitzer, pe care a “zdrobit-o”, invingand cu 0-5, urmand apoi disputa cu RB Leipzig, in care s-au impus la loviturile de departajare. In ultimele 15 meciuri, Bayern Munchen nu a suferit decat o singura infrangere, reusind in schimb nu mai putin de 14 victorii.

• ECHIPA PROBABILA: Ulreich – Alaba, Hummels, Boateng, Kimmich – Martinez – Ribery, Vidal, James, Muller – Lewandowski

Borussia Dortmund de partea cealalta, este o echipa valoroasa, insa care nu se poate compara cu adversara sa, pornind astfel cu sansa a doua la casele de pariuri, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. “Galben-negrii” se afla pe locul al treilea in clasamentul din Bundesliga, cu sanse infime la castigarea titlului, dezamagind de asemenea si in Liga Campionilor, fiind eliminati inca din grupe, urmand sa joace in Europa League. Echipa pregatita de Peter Stoger si-a inceput aventura in Cupa Germaniei cu Rielasingen-Arlen, pe care a invins-o cu 4-0, urmand apoi disputa cu Magdeburg, in care s-a impus cu 5-0. Borussia Dortmund pare sa fie intr-o usoara revenire de forma, venind dupa doua victorii, invingand mai intai Mainz in deplasare, castigand apoi disputa cu Hoffenheim de pe teren propriu.

•ECHIPA PROBABILA: Burki – Schmelzer, Toprak, Sokratis, Toljan – Weigl – Pulisic, Guerreiro, Kagawa, Yarmolenko – Aubameyang

sursa: ponturi-bune.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux