Boateng: “Jucatorii au ramas socati de Ancelotti contra lui PSG”

Apărătorul german s-a aflat in grupul de jucători “socati” de decizia lui Ancelotti de-ai tine pe banca in meciul contra lui PSG.

Boateng a fost lăsat in afara echipei la înfrângerea din septembrie contra francezilor, in timp ce Mats Hummels si Kingsley Coman s-au alaturat pe banca lui Arjen Robben și Franck Ribery.

Apărătorul internațional german a dezvăluit că un contingent de jucători au fost lăsati uimiti de antrenor, care a fost înlocuit de Jupp Heynckes, informându-i că nu vor juca.

“Am stat în sala de ședințe și la cinci dintre noi li s-a spus, cu o oră și jumătate înainte de meci, ca nu vor juca, asta fără nicio explicație. Jucătorii în cauză au fost șocați, puteți spune asta”, a declarat germanul pentru Suddeutsche Zeitung.

Boateng a jucat in doar 13 meciuri de Bundesliga ultimul campionat, fiind accidentat la umăr in decembrie 2016, si-a stat departe de gazon timp de trei luni.

“A fost o perioada neagra, mai ales că nu am avut aproape nici o accidentare de câțiva ani, și apoi brusc s-au intamplat toate. Am reușit să joc din nou după trei luni, dar nu a fost același Boateng. Am simțit că am un corp diferit”, a dezvăluit Boateng.

Poti lasa un comentariu, sau urmari comentariile.

Lasa un comentariu

2 Comentarii la "Boateng: “Jucatorii au ramas socati de Ancelotti contra lui PSG”"

Andrei_Fcbm
Vizitator

BILD | Apparently, Sandro Wagner is going to join Bayern in January. He has told Hoffenheim that he wants to leave and Hoffenheim want at least 10 millions to let him go. Bild asked Wagner about that but he refused to comment. pic.twitter.com/BsMx0xyWuh
— Bayern mania (@Bayern_mania) 16 noiembrie 2017
Mie îmi pare o soluție ok. Pentru mine, ideal ar fi fost Giroud, mi se pare un super atacant de careu, l-aș vedea chiar punând mare presiune pe Lewandowski. Dar și pe Wagner îl văd să își facă treaba la Bayern!

Andrei_Fcbm
Vizitator

El pierduse vestiarul de mult. De fapt nu știu dacă l-a avut vreodată, și asta datorită metodelor sale. Bayern nu a jucat nimic cu el, se vedea că ceva nu e în regulă. În afară de returul de acasă cu Atletico, și dubla din optimi cu Arsenal, nu-mi amintesc vreun joc strălucit al echipei.

www.fcbayern.ro - Singurul fan club FC Bayern din Romania