20 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Borussia Dortmund – FC Bayern 1-3

Bayern Munchen s-a impus în clasicul fotbalului german, 3-1, pe stadionul celor de la Borussia Dortmund. 

Campioana a renăscut după revenirea lui Heynckes, în ultima lună, în care Borussia s-a prăbușit pe toate fronturile. Bavarezii s-au distrat azi și în meciul direct.

De când s-a întors Heynckes pe banca lui Bayern, Dortmund a intrat în cădere liberă. Niciun joc câștigat în campionat și Ligă de echipa lui Bosz, care s-a predat chiar în fața bavarezilor (1-3) și a coborât pe locul 3, la șase puncte acum în spatele învingătoarei, depășită și de Leipzig.

Ruletă pierzătoare

Coșmarul APOEL s-a prelungit cu lovitura rapidă a lui Robben, șut imparabil, aproape de vinclu. După care Borussia a jucat ca la ruletă, totul ori nimic. Iarmolenko și, în replică, Lewandowski au ratat, în interval de-un minut, singuri cu portarul. Dar ce reflexe au avut Ulreich și Bürki! Ultimul n-a mai putut face nimic la călcâiul lui Lewandowski, mingea deviind din Weigl în gol. 0-2 la pauză.

Apoi, Alaba a făcut 3-0, pentru ca Bartra, pe final, să înscrie golul de onoare al Borussiei, aflată acum la 6 puncte de marea rivală.

11 goluri a reușit Robben în meciurile jucate contra lui Dortmund. Numai lui Wolfsburg i-a dat mai multe. Lewandowski are doar 9 marcate

26,8 ani a fost media de vârstă a titularilor lui Bayern, cu 3 luni sub cea a lui Dortmund. Premieră în acest campionat, mai mică decât a adversarilor

sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux