29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – PSV Eindhoven

Incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul dintre Bayern Munchen, campioana Germaniei si PSV Eindhoven, campioana Olandei, cele doua urmand sa se intalneasca pe Allianz Arena.

Bayern Munchen este fara indoiala favorita certa a acestei infruntari, asa cum era de asteptat, fiind o echipa mult mai valoroasa, dar si mai experimentata, avand de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde nu a mai pierdut un meci oficial de mai bine de o jumatate de an. Bavarezii cauta de ani buni sa puna mana pe un nou trofeu al Ligii Campionilor, ultima data intamplandu-se in sezonul 2012-2013, de atunci oprindu-se de fiecare data in semifinale. In aceasta editie, trupa lui Carlo Ancelotti are planuri serioase, mai ales ca tehnicianul italian este un expert al acestei competitii, ca antrenor reusind sa o castige de trei ori. In primul meci, nemtii au debutat cu o victorie categorica obtinuta pe teren propriu in fata debutantei Rostov, impunandu-se cu 5-0, pierzand apoi pe “Vicente Calderon”, in fata celor de la Atletico Madrid. Trebuie mentionat faptul ca Bayern este fara succes in ultimele trei meciuri oficiale, suferind o infrangere, obtinand si doua rezultate de egalitate.

“Jucatorii mei sunt profesionisti si inteligenti. Au inteles ca evolutiile recente nu au fost chiar cele mai bune. Cred ca este prea devreme sa vorbim despre o criza.” a spus Carlo Ancelotti pentru uefa.com.

PSV Eindhoven de partea cealalta este cotata cu sansa a doua de toate casele de pariuri, dispunand de un lot net inferior adversarei sale, cu care nu poate emite pretentii in aceasta editie a Ligii Campionilor, mai ales ca grupa din care face parte este una foarte grea, avand ca obiectiv clasarea pe locul al treilea, cel ce duce in saisprezecimile Europa League. “Alb-rosii” au inceput cu stangul in aceasta stagiune, in primul meci pierzand la scor minim pe teren propriu in duelul cu Atletico Madrid, remizand apoi cu Rostov in deplasare, intr-o partida spectaculoasa, incheiata 2-2. In campionatul olandez, echipa pregatita de Phillip Cocu nu o duce prea bine, in acest moment ocupand un modest loc patru, fiind la noua puncte de liderul absolut Feyenoord.

“Asteptam cu nerabdare sa jucam contra unor echipe extrem de valoroase. Suntem concentrati si avem de gand sa intram in teren increzatori. Cu siguranta avem sanse mari sa ne intoarcem cu puncte in Olanda.” a declarat Phillip Cocu, citat de uefa.com

Echipele probabile

•BAYERN MUNCHEN

Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Alaba – Thiago, Kimmich, Vidal – Robben, Lewandowski, Müller

•PSV EINDHOVEN

Zoet – Brenet, Schwaab, Isimat-Mirin, Moreno, Willems – Guardado, Pröpper, S De Jong – Narsingh, L De Jong

sursa: ponturi-bune.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux