29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mario Gotze i-a informat pe oficialii lui Bayern că vrea să plece de la club

Fotbalistul german Mario Gotze, în vârstă de 24 de ani, legitimat la clubul Bayern Munchen, i-a informat pe oficialii echipei că nu doreşte să mai continue la formaţia de pe Allianz Arena şi sezonul viitor, deoarece doreşte să joace constant, informează cotidianul german Bild.

Deşi iniţial anunţase că vrea să rămână la Bayern după ce Carlo Ancelotti l-a înlocuit pe Josep Guardiola, se pare că fostul mijlocaş de la Borussia Dortmund şi-a schimbat, între timp, gândurile. Jurnaliştii nemţi susţin că Gotze şi-a informat deja colegii de la Bayern Munchen aflaţi cu naţionala Germaniei la Campionatul European din Franţa.

Bild mai scrie că Gotze ar avea două variante de echipă la care ar putea merge. Prima este Borussia Dortmund, în ciuda faptului că jurnaliştii nemţi susţin că este puţin probabil ca acest lucru să întâmple, iar a doua variantă ar fi Tottenham. Clubul englez a avut deja discuţii cu reprezentanţii lui Goetze, iar datorită faptului că vor juca în Liga Campionilor sezonul viitor, şansele ca Gotze să ajungă pe White Hart Lane sunt destul de mari.

Luna trecută, publicaţia germană Süddeutsche Zeitung a scris că Bayern Munchen intenţionează să nu-l includă pe Mario Gotze în lotul pentru sezonul următor de UEFA Champions League, motivul fiind reprezentat de salariul de 12 milioane de euro al fotbalistului, astfel că prin această excludere din lot se dorea forţarea plecării mijlocaşului de la Bayern.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux